Q-FUE, tehnica avansată de implant de păr care te ajută să îți recapeți viața

0

Alopecia este doar una dintre cauzele pentru care transplantul de păr este o necesitate astăzi, atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor. Multe persoane se confruntă astăzi cu căderea părului, respectiv cu lipsa acestuia ca urmare a unei traume, a unui accident, arsuri, etc. Q-FUE, FUE în varianta perfecționată, este tehnica folosită astăzi în cadrul Clinicii Dr. Felix Hair Implant din București, ce oferă rezultate peste așteptări celor a căror viață a fost dată peste cap de problemele căderii părului.

Restaurarea capilară este o posibilitate astăzi, printr-o astfel de procedură nedureroasă și noninvazivă. Intervenția în sine presupune o minuțiozitate deosebită în aplicarea implantului, fir cu fir, manual, însă o contribuție însemnată în acest sens o aduc și terapiile ce o însoțesc, protocoalele pe care le impune tehnica.

Intervenții de succes prin tehnica Q-FUE, la Clinica Dr. Felix Hair Implant din București

Un motiv pentru care această clinică este o recomandare pentru cei care se confruntă cu căderea sau lipsa părului se referă la succesul pe care l-a avut în cele peste 5.500 de intervenții pe care le-a realizat până în prezent. Cazurile au vizat atât pacienți suferinzi de alopecie, cât și persoane cu cicatrici post arsură, cu piele grefată, etc.

Nu doar pasiunea pentru ceea ce fac, ci și faptul că susțin pacienții în reintegrarea socială îi motivează pe medicii ultraspecializați ai acestei clinici să efectueze proceduri de transplantare ca la carte. Demonstrația reușitei muncii pe care o depun aceștia sunt și vedete din România, precum Cătălin Botezatu, care a beneficiat de transplant de păr avansat prin tehnica Q-FUE. Cei interesați pot vizualiza online, pe drfelixhairimplant.ro testimonialul acestuia vizavi de experiența sa.

Recuperarea este imediată, ulterior aspectul este complet natural și nici nu rămân cicatrici. Prin faptul că este o procedură lipsită de durere sau sângerări este o adevărată încurajare pentru cei care deja au încercat tot felul de tratamente și soluții care le-au făcut mai mult deranj decât să îi ajute în vreun fel.

Din rândul tehnicilor care vizează în prezent transplantul de păr, Q-FUE este cea care s-a remarcat prin caracterul minim invaziv. Este de altfel și cea mai evoluată, iar în cadrul Clinicii Dr. Felix Hair Implant este realizată pas cu pas cu maximum de atenție. Diferența aici o fac atât mediul propice, cât și profesionalismul personalului. Începe prin consultație și este urmată de marcarea zonelor donatoare și primitoare. După ce anestezia își face efectul începe extracția și apoi se realizeaza implantarea grefelor de păr. Acest proces se realizează minuțios, exclusiv manual în această clinică, dar nu de simpli tehnicieni, ci de medici care sunt ultraspecializați în această tehnică avansată.

Aspectul natural al implantului, care se comportă identic părului natural este un motiv suficient pentru care oricine își va dori să beneficieze de un implant de par aici. Contează nu doar locul în care sunt implantate firele, ci și poziția acestora. Datorită tehnicii în cauză, oricine se confruntă cu această problemă poate să redobândească aspectul natural al podoabei capilare. Desigur, de ținut cont de faptul că rezultatele vor fi diferite de la pacient la pacient. Pentru cei care sunt puțin sceptici cu privire la efectul unui astfel de implant, din motive destul de comune (încercări eșuate nenumărate de implant prin diverse tehnici sau produse), există imagini pe drfelixhairimplant.ro care prezintă rezultatele, în antiteză cu aspectul inițial al podoabei capilare. Nu este nimic din ce presupune, spre exemplu, tehnica Strip care vizează tăierea unei părți de scalp, ulterior supusă excizării și deposedării de grafturi. Totul este simplificat – pentru că extragerea vizează munca manuală, fir cu fir, nu rămân cicatrici și nici nu există durere. Poate fi o motivație pentru aceștia, un imbold în a mai încerca o dată să își redobândească viața de dinainte de a se confrunta cu o astfel de problemă.

Totul – începând cu stadiul preoperator și până la cel postoperator – urmează protocoale prestabilite, ce contribuie la obținerea rezultatelor dorite: o podoabă capilară cu aspect natural și fire la densitatea maximă posibilă. Pe drfelixhairimplant.ro găsesc cei interesați mai multe detalii referitoare la tehnica Q-FUE, respectiv pot solicita un consult gratuit online.