Puterea vitaminei C pentru ten

0
Foto: lataifas.ro

Nu este o noutate că vitamina C are proprietăți extraordinare în corpul nostru atunci când o consumăm. Acesta este motivul pentru care industria cosmeticelor transferă tot mai mult beneficiile vitaminei C în produsele lor, astfel încât să profite de proprietățile sale şi asupra tenului prin aplicări topice.

Această vitamină este un aliat uimitor împotriva îmbătrânirii premature, ne dă, de asemenea, luminozitate, fermitate, elasticitate și ne uniformizează tonul pielii.

Vitamina C este un antioxidant puternic, deoarece previne daunele la ADN-ul celulelor care sunt expuse la radiațiile solare și radicalii liberi. De asemenea, crește sinteza de colagen, astfel ajută la prevenirea ridurilor, la creșterea luminozitătii și unificarea tonului pielii. În cele din urmă, este perfect pentru corectarea și evitarea petelor din piele datorită capacității sale de a transmite melanina și a colabora la distribuția pigmentului în piele.

Brandul PBSerum urmărește mereu noile tendințe și ține pasul cu toate avantajele produselor cosmetice, de aceea exista 3 linii faciale compuse dintr-un procent ridicat de vitamina C:

-Linia PBSerum Radiant, compusă din vitamina C, combinată cu acidul kojic și enzima keratinază, este perfectă pentru iluminarea și unificarea tonusului pielii. După excesul de soare în timpul verii, această linie vă va ajuta să eliminați petele și pielea ternă.

-Linia de fermitate PBSerum, compusă din vitamina C, DMAE și enzimele colagenază și keratinază, este ideală pentru întărirea și întinerirea pielii.

-Linia de PBSerum Equlibrium este compusă din enzima keratinază, împreună cu vitaminele A, C și E. Datorită combinației de componente, această linie ajută la reducerea, chiar și la eliminarea imperfecțiunilor faciale, cum ar fi în cazul acneei și al semnelor.