Home / Fashion / Puloverele supradimensionate, la modă în sezonul rece!
Foto: Weheartit.com

Puloverele supradimensionate, la modă în sezonul rece!

Sunt frumoase și călduroase! Vorbim de puloverele supradimensionate care au un loc special în principalele trenduri ale sezonului rece din acest an. Dacă vrei să ai un look perfect în zilele reci trebuie neapărat să ai astfel de piese vestimentare în garderobă!

Iarna bate la ușă iar noi trebuie să fim pregătite! Specialiștii din domeniul modei spun că putem purta pulovere supradimensionate care nu numai arată extrem de cool, dar sunt și extrem de călduroase. Alege materialele care îți oferă un confort termic pe parcursul întregii zile, iar modelul tricotului te va scoate din anonimat.

Puloverele supradimensionate sunt alegerea potrivită în acest sezon rece! Le poți îmbrăca cu o pereche de pantaloni, colanți, sau, de ce nu, fuste. Indiferent de stilul ales, aceste piese vestimentare sunt perfecte pentru orice tip de ținută. Dacă e să ne uităm pe paginile fashionistelor, am spune că aceste pulovere se potrivesc cel mai bine cu o pereche de cizme peste genunchi și câteva accesorii elegante. Vezi în imaginile de mai jos câteva exemple!

About paginadelifestyle

Check Also

Feeric Fashion Week, ziua a doua. De la Palatul Buckingham la Sibiu

Cea de-a doua zi a celei de-a 11-a ediții a Feeric Fashion Week a debutat ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.