Programele Work and Travel sunt o oportunitate unica sa descoperi locuri noi si sa te intorci acasa si cu ceva bani

0

Vara e rost de distractie, de relaxare, de cat mai multe calatorii si de vizitat locuri faine. Insa vara poate fi diferita mai ales daca esti tanar si vrei sa ai parte de o experienta cu totul si cu totul deosebita. In loc sa pierzi timpul fara rost si sa cheltuiesti o multime pe lucruri efemere poti sa aplici pentru un program de tip work and travel uk.

Cu siguranta ai auzit de astfel de programe, ele se intind pe minim trei luni, ai tot ce iti trebuie ca sa ai o experienta uau!, castigi si bani si te intorci acasa cu un bagaj de cunostinte care iti permite sa te dezvolti personal si sa iti gasesti, poate si un job ceva mai bun.

Programele work and travel uk nu au conditii foarte stricte, daca stii ceva engleza si ai pana in 35 de ani, un pasaport sau un buletin si cetatenie EU esti ca si plecat. In contractul incheiat la plecare sunt incluse taxe, mancare, cazare, poate si transport, locurile de munca din tarile unde se ajunge sunt diverse, poti sa iti pui in valoare calitatile si talentele ascunse, depinde doar de tine.

Pentru programele Work and Travel inscrierile pot fi facute si online, in functie de programul ales se pot recupera taxele platite in anumite tari, asistenta este permanenta atat pana la stabilirea temporara in tara respectiva, cat si dupa, pe durata contractului.

In acest fel ai acces la experiente noi, la o cultura nou, cunosti oameni, iti faci prieteni, vezi ce inseamna sa lucrezi si in strainatate si poti alege sa revii, daca ti-a placut, si in anii ce urmeaza. Pe langa toate aceste beneficii, programele Work and Travel sunt sigure, toate actele si angajarile sunt legale, totul este coordonat si orice pas facut este gandit de o echipa de specialisti pentru ca toate sa mearga foarte bine pentru tine.