Produsele și accesoriile de beauty, printre cele mai căutate de pe Amazon în România

0
Foto: .sqshi.com

Stiati ca puteti comanda de pe cel mai mare retailer online din lume chiar si din Romania? Mai mult, gasiti o multime de produse pe care nu aveti de unde sa le cumparati din tara. Potrivit unor studii, romanii cauta foarte multe produse si accesorii de beauty pe acest site.

Printre cele mai cautate produse sunt pe buna dreptate cele de beauty. Sunt o multime de oferte avantajoase, produsele sunt de cea mai buna calitate si nu se gasesc in tara. Este recomandat sa utilizati varianta site-ului britanic a celor de la Amazon pentru a scapa de cateva taxe de transport fata de comenzile pe care le-ati putea plasa pe varianta americana.

Parfumuri

Desigur, parfumurile sunt foarte cautate si gasiti branduri mai putin intalnite la noi. De exemplu, puteti comanda chiar si parfumul Beyonce Heat sau alte parfumuri de la Dior, Gucci, Marc Jacobs si multe alte branduri cunoscute.

Make up, ingrijirea pielii

Printre vanzarile cele mai mari din aceasta perioada le inregistreaza o Mascara Lash de la Baybelline, profesionata, o crema anti riduri pentru fata de la Powerful si multe alte produse de ingrijire persoanala. Cei de la Amazon au aranjat foarte util categoriile de produse pe site-ul lor, in functie de necesitate, produse pentru fata, ochi, buze, seturi intregi de produse si accesorii.

Produse pentru ingrijirea parului si unghiilor

Cele mai noi masti de par si cele mai inovative tratamente pentru par si unghii le gasiti in lunga lista de produse a celor de la Amazon. Daca urmariti cu atentie preturile si selectati produsele dorite, puteti avea parte din cand in cand chiar si de promotii foarte consistente, scrie realitatea.net

Amazon este recunoscut drept cel mai mare magazin online din lume. Desi originea sa este americana, comenzile pot fi plasate inclusiv din Romania.