Produsele FENTY BEAUTY, disponibile în curând și în România!

0
154

Așteptarea a luat sfârșit! Celebrele produse de machiaj care poartă semnătura Rihannei ajung și în magazinele de specialitate din România! Mai exact Sephora va comercializa câteva dintre produsele care fac parte din colecțiile cunoscutei artiste. 

Rihanna a devenit un adevărat beauty idol de când și-a lansat propriul brand de produse de machiaj. Cântăreața a cucerit pasionatele de makeup din toată lumea anul trecut când a scos prima colecție sub marca Fenty Beauty.

“Fenty Beauty a fost creat pentru toată lumea: pentru femeile toate tipologiile, personalitățile, atitudinile, culturile și naționalitățile deopotrivă. Am vrut ca toate să se regăsească, acesta este motivul pentru care am creat această linie de produse” spunea Rihanna.

Celebrele produse ajung acum și în România! Acestea vor putea fi cumpărate din magazinele Sephora din țară. Compania a anunțat că nu peste mult timp româncele vor putea testa și achiziționa aceste produse printre care se află și mult apreciatul fond de ten disponibil în nu mai puțin de 40 de nuanțe diferite.