Produsele Anastasia Beverly Hills, disponibile acum și în magazinele Sephora din România!

0
Foto: Facebook

Așteptarea a luat sfârșit! Cosmeticele marca Anastasia Beverly Hills sunt acum disponibile și în magazinele Sephora din România! Cele mai iubite produse ale brandului au apărut deja pe rafturile magazinelor, urmând ca Sephora să introducă și următoarele colecții lansate de Anastasia Soare. 

Anastasia Beverly Hills este una dintre cele mai puternice marci ale industriei: ea ofera categorii noi si produse revolutionare in lumea frumusetii. Marca este cunoscuta pentru formulele sale pentru definirea sprancenelor, conturarea ochilor si pentru paletele create pentru modelarea si evidentierea trasaturilor fetei. Acum aceste produse sunt disponibile si in toate magazinele Sephora din Romania.

Momentan pe rafturile magazinelor Sephora se regasesc celebrele produse pentru sprancene, o paleta de farduri de pleoape, un contour kit, rujuri lichide, primer si produse cu particule stralucitoare pentru piele. Acestea pot fi comandate si online de pe site-ul www.sephora.ro 

Marca “Anastasia Beverly Hills” a fost fondata in 1997 de catre Anastasia Soare. Originara din Romania, Anastasia a emigrat in Statele Unite fara sa vorbeasca engleza si fara mijloace financiare. Vointa sa de fier si studiile in domeniul artei si arhitecturii hranesc viziunea sa antreprenoriala si abordarea exceptionala a frumusetii. Anastasia creeaza metoda brevetata a “Proportiei de aur (Golden Ratio)”, care ajuta la sculptarea si definirea sprancenelor.

Anastasia Soare este cunoscuta si apreciata pentru capacitatea de a obtine sprancenele perfecte, iar printre clientii sai se numara cele mai cunoscute vedete din lume: Oprah, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Victoria Beckham si Penelope Cruz. Astazi, Anastasia Soare continua sa depaseasca granitele frumusetii propunand o gama vasta de machiaj.