Produse de frumusețe multifuncționale

0
23
Foto:noticiasaominuto.com

Sunetem în sezonul vacanțelor și toată lumea se gândește la bagaje înainte de plecare. Dacă și ție ți-e greu să alegi ce să pui în trusa de cosmetice astfel încât să economisești spațiu, noi îți dezvăluim câteva produse de frumusețe care au multiple utilizări!

Când vine timpul să-ți faci bagajul, ai vrea să-ți iei toate cremele și fardurile. Oricât ai calcula, ți se pare că nu te poți lipsi de niciuna, însă nici nu vrei ca valiza ta să fie prea grea și incomodă. Îți venim în ajutor cu câteva sugestii. Vei vedea că vei ajunge la jumătate din numărul produselor de care ai nevoie.

Șampon pentru păr și corp

În general formula acestui tip de produs este una delicată, care să ofere îngrijire din cap până-n picioare. De asemenea, vei găsi și variante de șampon pentru păr și corp, special create pentru a fi folosite după expunerea la soare. Acesta are proprietatea de a hrăni părul și de a hidrata și calma pielea după plajă.

Baton iluminator pentru buze, obraji și ochi

Îl găsești și sub denumirea de stick (baton solid) iluminator și este extrem de util pentru multiplele sale întrebuințări. Îl poți folosi pentru conturarea obrajilor, pentru a oferi luminozitatea zonei de sub ochi și a masca eventualele cearcăne. De asemenea, dacă-l aplici deasupra buzelor, va crea efectul de buze mai mari. Este un produs extrem de util când pleci în vacanță.

Creion și fard de pleoape

Un alt produs 2 în 1, ușor de folosit și folositor când nu ai mult loc în bagaje. De obicei are o textură cremoasă, nu foarte solidă, în așa fel încât îl poți folosi atât ca fard de pleoape, care se uniformizează perfect, cât și pe post de creion pentru conturul ochilor.

BB Cream

Devenită extrem de populară în ultimii ani, crema BB este un produs care hidratează, acoperă micile imperfecțiuni, uniformizează nuanța pielii. Aceasta dacă enumerăm doar câteva dintre calitățile acestui produs. Vei găsi și BB Cream cu proprietăți specifice pentru nevoile tenului. De exemplu, cremă BB pentru ten gras, cu efect matifiant, sau pentru ten matur, cu efect de prevenire a ridurilor fine.

Pentru mai multe idei și sfaturi accesează www.libertateapentrufemei.ro