Proaspăt divorţată, la 36 de ani Corina a început o viaţă nouă şi a devenit de nerecunoscut! Cum a ieşit artista pe stradă

0

Corina se bucură de libertate! De când a divorţat, cântăreaţa de 36 de ani este mai îndrăzneaţă ca niciodată. Îmbrăcată sumar, artista şi-a făcut apariţia pe stradă, dar şi la un eveniment într-un mod total neobişnuit, dar acest stil o caracterizează în ultima perioadă.

Este declarată una dintre cele mai excentrice vedete din România şi se menţine pentru acest titlu. Corina nu se dezminte şi continuă să şocheze prin apariţii extravagante atât la evenimente, cât şi pe stradă. Recent, ea a fost văzută într-o ţinută extrem de sexy şi provocatoare.

Artista a îmbrăcat o rochie de plasă care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă, un hanorac oversize şi o pereche de cizme lungi. Totul accesorizat cu o borsetă şi nişte cercei imenşi. Cei de la verditct.ro au apreciat însă ţinuta, spunând că “Corina reuşeşte încă o dată să se folosească de “shock value” şi să creeze o ţinută trecută printr-un filtru personal şi care nu are şi nu va avea niciodata ca scop corectitudinea.”

corina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.