Printuri florale pentru o vară cool!

0

Vrei să fii în trend vara aceasta? Poartă haine cu printuri florale. Acestea te vor scoate din anonimat şi mereu vor reprezenta o decizie bună pentru zilele însorite ale verii. Iată câteva look-uri perfecte pentru acest sezon!

Alege culori puternice ṣi vibrante pentru a obṭine un look de efect, memorabil. Dar poţi opta şi pentru nuanṭele pastelate pentru a fi seducӑtoare ṣi feminină.

Deṣi imprimeurile florale sunt de mare impact, trebuie sӑ fim atente la câteva reguli de styling:

– Dacă nu eṣti printre norocoasele cu o siluetă demnă de invidiat, te sfӑtuim sӑ nu alegi imprimeuri mari, în culori ṭipӑtoare, care adaugă kilograme. Optează pentru imprimeuri mӑrunte, în culori delicate.

– Blugii reprezintӑ modalitatea cea mai uṣoarӑ de a purta imprimeurile florale. Trebuie avut ṣi aici grijӑ, pentru cӑ nu oricine poate purta cu lejeritate o pereche de jeansi înfloraṭi. Dacӑ silueta este de partea ta, asorteazӑ-i cu ceva simplu în partea de sus.

– Bijuteriile pe care le vei purta trebuie sӑ fie foarte simple, pentru a nu atrage atenṭia asupra lor, imprimeul floral fiind deja un element puternic. Nu vrei sӑ-ṭi încarci ṭinuta degeaba.

-Pentru cӑ imprimeurile sunt ideale pentru varӑ, aṣadar ṣi pentru festivaluri, te sfӑtuim sӑ alegi sandalele, pentru un look boem. Dacӑ eṣti mai îndrӑzneaṭӑ poṭi asorta florile cu o pereche de cizme de varӑ sau poate chiar cu o pereche de cizme de biker, pentru serile mai rӑcoroase.

– Evită să porṭi imprimeurile florale în zonele corpului de care nu eṣti prea mândrӑ, pentru cӑ toate privirile vor cӑdea acolo, accentuând acea parte. Fӑ din imprimeurile florale un atu, care sӑ evidenṭieze ce vrei tu.

De acum înainte nu ar mai trebui sӑ fii scepticӑ în legӑturӑ cu printurile florale, ci ar trebui sӑ le poṭi purta cu încredere.

În urmӑtoarele imagini vei avea câteva surse de inspiraṭie, pentru a fi pregӑtitӑ de varӑ cool!

13721199505_abf2843aea_z

pantaloni-cu-imprimeuri-florale-pantaloni-cu-imprimeuri-florale-1

pantaloni-cu-imprimeuri-florale-2015-3pantaloni-cu-imprimeuri-florale-2015-6pantaloni-cu-imprimeuri-florale-2015-10

sursa foto: fashion365.ro, readytowear.ro, sugarscape.com, fashioncadet.com, heeyfashion.com

Redactor: Eliza Nuṭu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.