Principalele motive pentru a apela la o operatie de augmentare mamara

0

Sanii reprezinta o carte de vizita pentru femei, unul din principalele atuuri in fata sexului masculin si o caracteristica a frumusetii lor. Adesea, femeile care nu au fost inzestrate de Mama Natura cu sani mari si frumosi, apeleaza la solutii alternative pentru marirea bustului.

Specialistii Soma Clinic se ocupa de augmentare mamara, dar si de reconstructie mamara, de reductie sau de alte interventii importante in acest sens, pentru a atinge perfectiunea sanilor. Solutiile chirurgicale pentru modificarea aspectului sanilor sunt recomandate de medicii specialisti, deoarece nu prezinta riscuri mari asupra sanatatii pacientilor.

Cum ajuta o operatie de augmentare mamara pacientele?

Principalul motiv pentru care femeile apeleaza la operatia de augmentare mamara este acela ca au sanii mici si nu sunt multumite cu aspectul si cu forma lor. Sanii mari pot aduce avantaje, le poate corecta tinuta, postura, le poate ajuta sa avanseze in cariera, daca este vorba despre fotomodele sau dansatoare, le fac atractive si foarte increzatoare in fortele proprii.

Marirea sanilor este solutia la care pacientele recurg daca volumul sanilor nu este satisfacator sau daca s-a modificat in urma nasterii, lactatiei, scaderii in greutate, imbatranirii, iar lista poate continua. Rezultatele sunt vizibile, reprezentand modificarea marimii si profilului bustului, dar si echilibrarea siluetei.

Primul pas pentru reusita unei asemenea interventii este discutia amanuntita si foarte deschisa cu chirurgul. Acesta va alege marimea si forma implantului, va prezenta eventualele riscuri ale operatiei, precum si perioada de recuperare, in care pacientele trebuie sa aiba grija de ele insele.

Cum decurge operatia de marire a bustului?

Dupa ce toate investigatiile necesare recomandate de medic sunt efectuate si dupa ce pacientele se simt pregatite pentru aceasta interventie, medicul va stabili data si ora operatiei. Intreaga interventie va fi realizata sub anestezie generala, astfel incat pacienta sa nu simta nimic.

Inciziile sunt efectuate in zone ascunse, astfel incat vizibilitatea cicatricilor sa fie mult scazuta. Dupa efectuarea inciziei, va fi inserat implantul in buzunarul creat sub muschiul pectoral.

Pacientele au nevoie de 24-48 de ore pentru a-si reveni dupa operatie si de cateva zile in care trebuie sa se odihneasca. Este interzis efortul fizic si activitatea normala pana ce medicul chirurg isi va da acceptul.

Riscurile includ cicatrizarea vicioasa, sangerarea abundenta, posibilitatea de infectie, modificari de sensibilitate a sanilor sau a mamelonului, vindecarea dificila a plagilor, precum si plierea pielii deasupra implantului, riscul de a face tromboze si de a avea dureri persistente.

Alte servicii asigurate de specialistii Soma Clinic

Pentru ca oamenii isi doresc sa fie frumosi din cap pana in picioare, specialistii Soma Clinic le ofera aceasta posibilitatea, aceea de a se simti bine in pielea lor si de a avea mai multa incredere in sine. Spre exemplu, femeile care nu sunt multumite de forma sanilor, pot apela la servicii de reductie mamara, de corectie a mameloanelor, de augmentare mamara sau de mastoplaxtie.

Femeile care nu sunt multumite de felul in care arata din punct de vedere al fizionomiei, pot opta pentru servicii de lifting facial, marire a buzelor, lifting cervical, blefaroplastie sau otoplastie. Indiferent care ar fi motivele pentru care doamnele si domnisoarele sunt nemultumite, in cadrul clinicii vor gasi tot sprijinul de care au nevoie.