Principalele motive pentru a apela la o anumita firma de servicii funerare

0

Din nefericire, pierderea cuiva drag este coplesitoare. Indiferent cat de puternici ar fi cei apropiati – familia sau prietenii -, cu greu pot trece peste aceasta pierdere si se pot descurca cu toate sarcinile pe care le au de indeplinit, de la alegerea sicriului, la cumpararea tuturor celor necesare pentru o slujba de inmormantare optim realizata.

Firmele de servicii funerare sunt gata sa asigure potentialilor clienti tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare crestineasca, chiar la un pret mai mic decat ajutorul de inmormantare, pentru ca restul de bani sa fie folositi pentru pomeni sau pentru a imbraca decedatul. Firma de servicii funerare non stop  Rainbow Funerare este alaturi de persoanele indoliate in momente care cu greu pot fi descrise in cuvinte. 

Cu ce se ocupa o firma de servicii funerare

Atributiile angajatilor unei firme de servicii funerare sunt numeroase. Practic, acestia se ocupa de tot, de la procurarea rapida a ajutorului de deces, pana la repatrierea decedatului. Sunt situatii in care cerintele birocratice coplesesc rudele indoliate care nu stiu care sunt procedurile si nu s-au confruntat niciodata cu astfel de situatii.

Cu alte cuvinte, compania de servicii funerare va actiona cu promptitudine si profesionalism pentru a demara rapid procesul de obtinere a ajutorului de deces, dar si pentru a rezolva mult mai rapid formalitatile, deoarece o data cu aderarea la UE, au aparut tot felul de modificari legislative care trebuie respectate cu strictete. Serviciile includ si intocmirea actelor necesare pentru inhumare sau pentru incinerare, concesionarea locului de veci si reconditionarea acestuia si obtinerea avizelor de la SANEPID.

Gratie serviciilor funerare, rudele indoliate vor economisi timp si energie si vor castiga momente pretioase pentru a fi alaturi de familia indurerata. Firma de servicii funerare va organiza in amanunt inmormantarea cu tot ceea ce este necesar: spalare, imbalsamare, transport la capela si la locul de veci.

Pachete complete de servicii funerare

Reprezentantii companiei de servicii funerare trebuie sa indeplineasca mai multe calitati, astfel incat serviciile pe care le ofera sa fie foarte bune. Acestia trebuie sa fie atenti, implicati, respectuosi, capabili sa rezolve imediat orice situatie neprevazuta, punctuali si sa isi respecte programul.

Clientii companiei de servicii funerare sunt, in general, interesati de pachetele complete. Pachetul complet de inmormantare cuprinde foarte multe servicii, de la obtinerea actelor, serviciile de imbalsamare, transportul decedatului, pana la alegerea sicriului, asigurarea tuturor celor necesare unei inmormantari crestine, de la prosoape si lumanari, pana la panza de pe fata, asezarea in sicriu, serviciile medicale de constatare a decesului si de imbalsamare, iar lista poate continua.

Pachetele complete sunt potrivite pentru toate buzunarele si pentru toate exigentele, astfel incat rudele indoliate sa poata folosi banii pentru pomana, pentru hainele defunctului sau in alte scopuri. Fie ca aleg pachetul de servicii funerare complet economic sau de lux, cu siguranta evenimentul se va desfasura in mod normal si traditional, fara a omite detalii importante.