Primul magazin TOPSHOP-TOPMAN din România, deschis în București Mall Vitan

0

Celebrele branduri britanice de fashion Topshop și Topman au ajuns și în România! În București Mall Vitan a fost inaugurat primul magazin de acest fel din țara noastră. Sute de oameni, printre care multe vedete și bloggeri de succes au participat la deschiderea oficială.

Așteptarea a luat sfârșit! Topshop a intrat pe piața din România, iar aseară a fost deschis primul magazin din țara noastră. Acesta se află în București Mall Vitan, locație în care a fost organizată și inaugurarea noii destinații de shopping a românilor.

La evenimentul de deschidere a magazinului Topshop-Topman au luat parte sute de oameni, pasionați de fashion și shopping. Vedete, fashion bloggeri și vloggeri de succes și fanii acestui brand au putut vedea in exclusivitate noile colecții vestimentare (Topshop: Boutique, mainline și denim, Topman: mainline și denim) prezente în magazinul deschis acum și pentru publicul larg.

Noul magazin deschis în București Mall are o suprafață de 1000 mp, pe un singur nivel. Iubitorii de modă vor găsi aici haine și accesorii pentru femei și bărbați pentru toate gusturile și toate buzunarele. Mai mult, peste 200 de modele noi de îmbrăcăminte vor fi lansate săptămânal, astfel încât clienții să aibă acces la cele mai noi colecții lansate de cele două branduri.

Deținătorul francizei și cel care se va ocupa de extinerea Topshop&Topman în România este grupul Voici La Mode.

Despre Topshop

Topshop este un retailer dinamic, care conectează oamenii cu tot ce înseamnă avangarda în materie de fashion, stil și cultură. Peste 300 de noi modele de haine must have, din colecțiile mainline și cele de accesorii sunt lansate săptămânal; de asemenea, Topshop propune o colecție de pantaloni denim extrem de versatilă, colecție care vinde global 1 pereche la 10 secunde.

Recunoscuți ca fiind campionii design-ului colaborativ și al noilor talente, lista personalităților de seamă care au facut parte din campaniile Topshop conține nume precum Cara Delevingne, Karlie Kloss, Jourdan Dunn, și bineînteles Gigi și Bella Hadid. Majoritatea hub-urilor de designeri Topshop au căpătat deja recunoaștere mondială, în special colaborările cu iconicul supermodel Kate Moss, mult apreciații designeri britanici JW Anderson, Christopher Kane și Joanathan Saunders, cea mai recentă fiind cea alături de premiatul designer Michael Halpern. Inovația permanentă, prin parteneriate tehnologice exclusive alături de Oculus Rift și platforme sociale – precum Twitter, Facebook și Pinterest – asigură recunoașterea retailer-ului ca fiind un lider digital și mereu în linia întâi a viitorului.

Topshop oferă gratuit serviciul premium de Personal Shopping și Styling doar într-o selecție de magazine din cele 604, parteneri digitali și francize prezente în peste 35 de țări. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 1000 de metri pătrați și primeste în jur de 400,000 de vizitatori săptămânal. Magazinul online Topshop.com atrage în medie 4.5 milioane de vizitatori săptămânali, fie că sunt pe mobil, tabletă sau desktop și livrează în peste 100 de țări folosind o platformă tranzacțională dedicată în 9 dintre ele. Topshop.com oferă consumatorilor, fanilor și follower-ilor o experiență de shopping interactivă și greu de egalat.

Despre Topman

Cei care au reușit să pună moda masculină pe harta internațională a fashion-ului, brandul britanic Topman este o autoritate în domeniul stilului. De la modele iconice la liniile clasice, Topman și-a câștigat renumele printr-o abordare energetică și de nestavilit, o dorință de a produce modă masculină cu adevărat aspirațională. Topman a lansat colecții capsulă Exclusive, în colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar și Sibling, alături de renumiți ambasadori de brand precum Nick Jonas, Douglas Booth și James Bay.

Împingând trendurile înainte și schimbând felul în care bărbații privesc shopping-ul, Topman oferă gratuit servicul de personal shopping în magazine selecționate. Amprenta globala a Topman include peste 160 de magazine în UK, și un total de 420 la nivel global, în 34 de țări. Topman.com lansează peste 250 de produse săptămânal și oferă livrare către 100 de țări.