Primul department store Meli Melo, deschis în București

0

Începând din 26 octombrie, pasionații de shopping și decorațiuni interioare au la dispoziție Meli Melo și Meli Melo Deco în București Mall. Retailerul francez de accesorii lansează astfel, în premieră, la etajul 1 al centrului comercial, primul magazin de tipul department store din lanț, cu o suprafață generoasă de 352 de metri pătrați.

Clienții București Mall vor putea găsi la Meli Melo o gamă variată de accesorii – coliere, genți, cercei, caciuli și fulare -, dar și cele mai interesante decorațiuni interioare, potrivite oricărei case și stil. Printre produsele disponibile se numără accesorii de bucătărie și veselă, produse de aromaterapie și de baie, textile, tablouri, lămpi și rame foto.

Cu ocazia lansării, Meli Melo și Meli Melo Deco oferă reduceri de 20% până duminică, 29 octombrie, la toate categoriile de produse, inclusiv celor care caută cele mai înfricoșătoare și totodată la modă vestimentații, accesorii și decorațiuni de Halloween.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile și cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne ți echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.