Primăvara vine cu noi producții tv și emisiuni cu super vedete la E!

0

Luna martie vine cu o serie de noi programe și emisiuni la E! Televiziunea cu producții urmărite de milioane de oameni pregătește o nouă grilă atractivă pentru toate categoriile de public. Iată cele mai interesante programe pe care nu trebuie să le ratezi!

Duminica, 13 martie, de la 00:00 (cu reluare in primetime, pe 13 martie, de la 22:00) LIVE From E! OSCARS 2023

Urmăriți alături de E! sosirea vedetelor la Premiile Oscar 2023, evenimentul anual care sărbătorește cele mai bune producții cinematografice. Vom urmări întreaga desfășurare de forțe și vom analiza ținutele tuturor invitaților de pe covorul roșu, în cea mai strălucitoare noapte a anului pentru vedetele de la Hollywood.

Nikki Bella Says I Do

După o logodnă lungă, Nikki și Artem sunt – în sfârșit – gata să spună „Da”. Problema este că au la dispoziție doar patru săptămâni pentru a organiza totul! Domnișoara de onoare (Brie) se chinuie să plănuiască o petrecere pentru viitoarea mireasă, în timp ce Nikki descoperă că este imposibil să găsească o locație potrivită, din scurt. În paralel, Artem speră că familia lui din Rusia va putea participa la eveniment și va putea, cu această ocazie, să-l cunoască pe băiețelul lor, Matteo. Având în vedere că nu au mult timp la dispoziție, vor putea oare cei doi îndrăgostiți să facă o serie de compromisuri pentru a-și organiza în realitate o nuntă ca-n povești?

Watch What Happens Live

Din 2009, talk-show-ul interactiv prezentat de Andy Cohen a avut în platou numeroși invitați din domeniul divertismentului, politicii și culturii pop, alături de care acesta a dezbătut intens subiecte diverse: de la modă, până la titlurile recente din presă. Înregistrată live din New York, emisiunea este difuzată în exclusivitate de E! și are în portofoliu invitați ca Liam Neeson, Jimmy Fallon și Mariah Carey.

E! NEWS

Află toate detaliile din culise, urmărind cele mai recente zvonuri despre celebrități, știri din lumea vedetelor, dar și din industria de divertisment, în emisiunea de la E!.