Primăvara aceasta se poartă rozul! Inspiră-te din colecţia Moschino!

0
Barbie revine în prim plan. În acest an doamnele și domnișoarele se vor inspira din ţinutele păpuşilor care ne-au marcat copilăria. Dovadă sunt ultimele colecții primăvară-vară semnate Moschino, care a prezentat pe podium o adevărată explozie de roz.
Designerii din spatele unui brand cunoscut în materie de fashion a decis să se folosească de îndrăgita jucărie și s-au inspirat din look-ul acesteia. Fotomodelele au arătat exact ca Barbie, semn că sezonul acesta orice femeie poate arăta ca o păpușă.De la roz deschis până la roz închis..de la fuste, la pantaloni sau rochii şi multe accesorii strălucitoare. Aşa am putea descrie colecţia primăvară-vară 2015 Moschino.
barbie
colecția Moschino pentru primăvara - vara 201555
Şi nu vorbim aici doar de roz. Barbie poartă şi alte culori, la fel de vesele. Astfel, designerul Jeremy Scott a introdus în colecţia sa culori precum galben, albastru, verde, alb şi multe imprimeuri colorate. Practic, întreaga colecţie Moschino prezintă un spectacol întreg al păpuşilor Barbie care s-au adunat la o petrecere, la o plimbare în oraş, la spa, la ştand sau la un eveniment special.Aşadar, îndrăzniţi să purtaţi aşa ceva în acest sezon şi sigur nu veţi trece neobservate!
colecția Moschino pentru primăvara - vara 201556
colecția Moschino pentru primăvara - vara 2015-nnn
sursa foto:fashion365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.