Prima clinică de Micropigmentarea Scalpului cu un singur ac, deschisă la Cluj-Napoca

0

La Cluj-Napoca, la finalul lunii Octombrie a fost lansat în premieră națională prima clinică de Micropigmentarea Scalpului cu un singur ac. Hair O’Dot by Andra Dascălu aduce tehnica revoluționară chiar în inima Transilvaniei.

Statisticile indică faptul că în România, până la vârsta de 30 de ani, unul din trei bărbați suferă de o cădere prematură a părului, iar peste 4 milioane de femei suferă de căderea ereditară a părului.

Micropigmentarea Scalpului (MPS) este cea mai nouă tehnică în lumea reconstruirii unui scalp bogat. După valul transplantului de păr a venit rândul MPS-ului să ia prin surprindere persoanele dornice să își acopere calviția, cicatricile sau alopecia. Spre deosebire de transplantul de păr această tehnică, foarte des întâlnită peste hotare – America, Anglia, Franța, etc.- nu este una invazivă, nu necesită anestezic, iar rezultatele sunt naturale, fără riscul creării de cicatrici.

Modalitatea de realizare a unui scalp bogat, este prin introducerea de pigment, natural, în piele, pentru a recreea foliculul de păr, astfel obținând o iluzie nedepistabilă. Tratamentul se adresează atât bărbaților cât și femeilor, indiferent de grandul de pierdere a părului, dar și cicatricilor, arsurilor și alopeciei.

Acum, după opt ani de la inventarea acestei tehnici, se deschide și în România prima clinică specializată în acest sector.  Hair O’Dot by Andra Dascălu este prima de acest gen, specializată doar în Micropigmentarea Scalpului. Andra Dascălu, specialista din spatele aparatului este  proaspăt venită din Marea Britanie, cu o experiență de 4 ani, lucrând pentru clinica care a inventat Micropigmentarea Scalpului. După ce a practicat și instruit nu doar în UK ci și în Dubai și New York a decis să revină pe meleaguri românești pentru a-i ajuta și pe ce-i aflați aici.

Tânăra a decis să își investească bani în clinica Hair O’Dot, din Cluj-Napoca, după ce a obținut nivelul 4 în micropigmentarea scalpului, cel mai înalt nivel posibil de realizat. “Mă bucur foarte tare că după patru ani de muncă și sute de clienți fericiți am reușit să obțin încă o dovadă, una fizică, care să îmi ateste dăruirea față de această meserie”, a declarat Andra Dascălu.

Pentru a putea ajunge pe mâinile ei trebuie mai întâi să treceți pe la o consultație gratuită, unde este determinat gradul de pierdere a părului, aspectul după realizarea tratamentului, recrearea liniei frontale și numărul de sesiuni necesare pentru a obține rezultatul dorit. Cel care realizează consultația are chiar el tratament și este mai mult decât fericit să răspundă la orice întrebare. După ce toate acestea sunt luate în calcul se realizează și un preț personalizat în funcție de cele de mai sus.

„Este imposibil și incorect să punem prețuri fixe. Gradul de pierdere și mulți alți factori influențează orele necesare pentru creearea unei iluzii perfecte ceea ce înseamnă că totul este personalizat în funcție de nevoie și preferință”, a spus aceasta. După ce clientul împreună cu specialista ajung la un numitor comun, o linie frontală care să avantajeze aspectul și fizionomia feței se trece mai departe în următoarea cameră, cea de tratament unde un scaun cu o formă ciudată își așteaptă următorul client.

În camera de tratament totul este alb și steril. Tratamentul este realizat cu un aparat dedicat acestui tip de activitate și un ac creat special, care depune pigment doar în primele două straturi de piele, aici nu vorbim de tatuaj. Introducerea pigmentului în piele este nedureros și presupune imitarea unui folicul de păr. „Majoritatea celor care s-au aflat pe scaun au declarat senzația ca pe una repetitivă nu dureroasă și că au existat lungi momente în care puteau chiar ațipi”, a spus Andra cu zâmbetul pe buze. Totul este realizat fără anestezic și rezutatele se văd imediat.

Pigmentul folosit este unul natural, fără metale grele. Acesta rezistă, în funcție de sistemul imunitar individual, de stilul de viață și a altor factori între 2-5 ani, după care retușurile sunt necesare pentru a-și păstra culoarea inițială și vitalitatea creată. Vă reamintim că aici nu vorbim de tatuaje.

Pierderea părului este un subiect mai sensibil decât am dori să recunoaștem. Că majoritatea  lumii încearcă să se ascundă după cele câteva fire de păr rămase. “Încă de când am început să lucrez în acest domeniu am realizat că pierderea părului și metodele de camuflare nu sunt doar un moft sau fiță. Ține mai mult de încrederea în sine pentru cei care se confruntă cu astfel de probleme. Că odată cu pierderea părului se duce și ceea ce ei erau cândva și ce reprezentau ei. De aceea îmi place atât de mult ceea ce fac pentru că văd de la o sesiune la alta schimbarea, atât fizică cât și psihică a clientului. Cum încrederea începe să revină cu fiecare punct.”, a încheiat Andra Dascălu, singura specialistă în Micropigmentarea Scalpului cu un singur ac din România.

Rezultatele vorbesc de la sine, tehnica este revoluționară și peste hotare se înghesuie lumea în sălile de tratament. Indiferent de motivul piederii părului, calviție, alopecie, cicatrici sau arsuri, tratamentul nu impune limite. Acum a venit și în România la clinica Hair O’Dot by Andra Dascălu din Cluj-Napoca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.