Prima aniversare împreună. Ce să-i dăruiești partenerei tale?

0
114
Foto: Pixabay.com

În viața fiecăruia dintre noi exista măcar o femeie cu adevărat specială. Pentru unii, această femeie specială este bunica, mama sau sora, în vreme ce pentru alții femeia specială este sinonimă cu partenera de viață, indiferent că se cheamă prietenă, iubită ori soție.

O femeie specială ar trebui tratată cu atenție, căldură, dragoste și, bineînțeles, cu diverse cadouri. În cazul în care femeia specială pentru tine este partenera ta și vă pregătiți să sărbătoriți prima aniversare împreună, este obligatoriu să-i oferi un dar.  Nu trebuie să fie ceva scump, ci un obiect care să-i arate cât de mult o iubești și, de asemenea, cât de mult înseamnă pentru tine. Cel mai simplu ar fi sa intri pe un magazin online, care comercializează cadouri la prețuri atractive pentru femei. Descoperă, în continuare, câteva idei de cadouri pe care poți să i le faci femeii speciale din viata ta, cu ocazia primei voastre aniversări împreună.

O cină romantică

Aveți un restaurant preferat? Indiferent dacă răspunsul la întrebare este unul afirmativ sau negativ, invită-ți partenera la o cină romantică. Înainte să alegi restaurantul sau localul în cauză, gândește-te la felurile sale preferate de mâncare, cât și la ceea ce îi place să facă în timpul său liber – alături de tine ori pe cont propriu. Astfel, vei fi sigur că vei lua cea mai bună decizie în privința locației pentru cina voastră plină de romantism.

Bijuterii alese cum trebuie

Orice femeie preferă bijuteriile și, mai mult ca sigur, jumătatea ta nu face excepție. Fii atent la bijuteriile pe care le poartă de obicei, precum și la obiectele de imbrăcăminte și accesoriile vestimentare cumpărate recent, dacă vrei să îi iei ceva deosebit. În cazul în care are prea multe inele, optează să-i dăruiești o brațară sau o pereche de cercei. Ce-ai spune însă de o broșă sau de ceva neconvențional, precum un stick USB decorat cu cristale Swarovski? Nu cheltui mulți bani, ca să nu aibă impresia că încerci să o cumperi, dar alege o bijuterie care să o reprezinte cu adevărat pe femeia specială din existența ta.

O excursie de câteva zile într-o destinație „croită” doar pentru voi

Explorează puțin ofertele agențiilor de turism și este imposibil să nu găsești un city break într-un oraș romantic din Europa, cum ar fi Paris, Milano, Florența sau Barcelona. Dacă alegi un astfel de cadou, ai grijă să-ți anunți din timp partenera, ca să poată să-și ia liber de la serviciu în perioada în care dorești să mergeți în excursia romantică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here