Presa balotat deseuri pentru un mediu curat

0

Pentru a fi pregatiti pentru diferitele sarcini, ai nevoie de presa balotat deseuri. Versiunile mobile sunt potrivite pentru cantitati mici si medii de deseuri reziduale. Acesta este modul in care poti gasi solutia potrivita pentru a scapa de deseuri si pentru a crea un spatiu in plus. 

Presele pentru balotat deseuri voluminoase sunt potrivite in special pentru deseuri voluminoase. Pe de o parte, acestea au deschideri de umplere foarte mari de 1250 de milimetri. Aceasta inseamna ca obiectele mari pot fi introduse fara probleme. Pe de alta parte, presa balotat deseuri este intarita si astfel comprima chiar si obiectele robuste.

O alta forma speciala sunt compactoarele umede pentru deseuri.Aceste containere sunt potrivite pentru toate deseurile biologice, chiar daca sunt umede. O astfel de presa poate compacta chiar si deseuri alimentare, deseuri organice generale sau deseuri verzi, de exemplu. 

Presa le comprima intr-o masura foarte mica. Compactoarele umede de deseuri au si functie de autocuratare. Acest lucru mareste intervalele dintre curatare, ceea ce este util cu acest tip de deseuri. 

Majoritatea containerelor de presa sunt concepute ca o versiune mobila. Aceasta inseamna ca intregul container, inclusiv presa, poate fi transportat. Acest lucru va permite sa muti presele in locul unde este nevoie de ele. Astfel, ramai flexibil.

Domenii de utilizare

In cazul preselor de balotat deseuri stationare, acestea sunt separate unul de celalalt. Acest lucru permite ca recipientul plin sa fie schimbat cu al doilea atunci cand este plin. Nu vei avea nevoie de o a doua presa In timp ce un container este transportat, presa poate continua sa lucreze si sa umple urmatorul container. 

Presele de balotat deseuri cu surub sunt proiectate special pentru materiale reciclabile. Aceste containere sunt destinate in principal pentru sticle PE, PET, paleti din lemn si materiale reciclabile similare. 

Recipientele de presare cu compresor cu surub ating un nivel deosebit de ridicat de compresie. Sunt disponibile atat in ​​versiunea mobila, cat si in versiunea stationara. Cu o combinatie de container si presa obtii un sistem flexibil si eficient pentru eliminarea deseurilor. Toate sistemele au multe proprietati pozitive in viata de zi cu zi de care doar vei beneficia.

Una dintre cele mai importante proprietati ale acestor containere este ca au un punct central de colectare pentru un anumit tip de deseuri reziduale. Dupa ce deseurile au fost sortate in functie de tip, poti chiar recupera materiale valoroase si le poti trimite la procesul de reciclare. 

Acest lucru este valabil in cazul sticlelor PET nereturnabile. Presele de balotat deseuri sunt potrivite si pentru retail. Astfel, deseurile reziduale nu ocupa spatiu in depozit. Presa comprima deseurile cu pana la 95 la suta. Un alt avantaj aici este ca umplerea poate avea loc continuu. Acest lucru este interesant daca nu exista deseuri continue si un recipient este plin doar dupa cateva saptamani.