PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: Primul magazin MARC O’POLO sedeschide la București Mall-Vitan

Vești bune pentru fanii stilului premium inconfundabil aparținând retailerului scandinav MARC O ‘POLO: primul magazin din România al brandului va fi inaugurat pe 12 septembrie, în București Mall-Vitan, la parter.

Magazinul va găzdui colecții vestimentare pentru femei și pentru bărbați, încălțăminte, dar și accesorii. Membrii programului de loialitate vor beneficia de o reducere specială de 10% la achiziții în perioada 12 – 15 septembrie.

CITESTE SI: Ce proteine trebuie să consumi dacă vrei să slăbești

Brand internațional cu rădăcini scandinave, MARC O´POLO creează haine pentru adepții stilului casual contemporan premium, ce a transformat brandul într-unul de referință pentru segmentul pe care îl reprezintă. Stilul de referință MARC O´POLO urmează tocmai principiul de viață ale fondatorilor săi: libertatea de a fi tu însuți. Cu această afirmație și preferința pentru materiale naturale, manopera de înaltă calitate și detalii speciale, magazinul este în prezent  unul dintre brandurile de top din lume.

 

CITESTE SI: Cum să tratezi acneea în orice anotimp

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile MARC O’POLO Modern Casual, MARC O’POLO DENIM, MARC O’POLO Shoes și Accesorii MARC O’POLO, precum și colecțiile de licențe MARC O POLO. Sediul central, aflat la sud de Munchen, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional.

CITESTE ȘI: Arta traducerilor – creativitate și cunoștințe din domenii diverse. Cum alegi traducătorul potrivit?

MARC O´POLO este disponibil în peste 30 de țări, inclusiv Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Franța, China, Rusia și Polonia, la care se adaugă, începând cu 12 septembrie, și România.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular