Premieră în România: giganții muzicii est-africane, Sauti Sol lansează “MELANIN”

0
78

Cea mai premiata trupa din Africa și prezentată ca giganți ai muzicii est-africane: Sauti Sol (Kenya) lansează un nou single, MELANIN, cu Patoranking (Nigeria). Co-scrisă de cântăreață / compozitoare din regiunea Kenya, Nviiri, și produsă de Sauti Sol, MELANIN, este debutul viitorului proiect muzical al lui Sauti Sol, intitulat AFRICAN SAUCE LP.

Piesa prezintă influentele afro-pop autentice ale trupei Sauti Sol, perfect fuzionat în magia dancehall-ului R & B alaturi de Patoranking, oferind cele mai bune din ambele lumi. Fiind în continuare prieteni de mulți ani, în timp ce se urmareau cum fiecare creste din punct de vedere muzical, Sauti Sol și Patoranking se unesc în MELANIN pentru a realiza o colaborare puternică cu un mesaj puternic – ilustrand frumusețea unei femei africane puternice, muncitoare și independente.

Directorul de imagine de top din Africa, Clarence Peters, redefinește vibrațiile Afrocentrale cu cele din Caraibe în videoclipul oficial, cu cadre slow motion, aburi si scene fierbinti.

Vorbind despre colaborare, Patoranking marturiseste: “L-am cunoscut pe Sauti Sol personal timp de aproximativ trei ani și pot spune cu adevărat că am fost fani unii pe alții la fel de mult cât am fost prieteni. Sunt fericit că lansăm în cele din urmă o piesă care ne reprezintă pe amândoi în aceeași măsură. Putem merge mai sus! Africa în lume! “

În cea mai mare parte a anului 2017, Sauti Sol a lucrat în mod silențios și neobosit la AFRIKAN SAUCE LP din Africa și Europa. Ei spun: “Nu am putut fi mai fericiți să împărtășim această veste cu fanii noștri. Scopul nostru cu LP-ul este de a conecta Africa prin diverse arte și schimburi de cultură “, dezvăluind,” AFRICAN SAUCE  LP va fi o continuare a temei LIVE AND DIE IN AFRIKA “.

AFRIKAN SAUCE LP urmează succesul celui de-al treilea album al lui Sauti Sol, “LIVE AND DIE IN AFRIKA”. LP este un proiect colaborativ care va cuprinde acte de muzică din toată Africa. AFRIKAN SAUCE LP este bogat și diversificat, cu o mulțime de cântece și experiențe care îi vor lua pe fani din grup la rădăcinile lui Sauti Sol – acel sunet pop rezonant, combinat cu influențele tradiționale kenyene, creând un melanj de ritmuri și melodii.