Home / Life / Premieră în industria snowmobilelor: se lansează un sistem de pornire revoluționar

Premieră în industria snowmobilelor: se lansează un sistem de pornire revoluționar

Liderul producătorilor de snowmobile din lume, a prezentat recent linia sa de snowmobile Ski-Doo pentru sezonul 2018. Noile modele sunt construite pe platforma premiată REV Gen4 și folosesc motorul Rotax 850 E-TEC, stabilind noi standarde în industria de snowmobile în materie de manevrabilitate și putere responsivă.

Sistemul SHOT de pornire a motorului

Datorită noii tehnologii revoluționare, sistemul SHOT oferă o pornire electrică fără baterie, reducând aproape la zero pornirea cu trasul de sfoară. Impresionează inclusiv la capitolul greutate, întrucât sistemul SHOT adaugă doar două kilograme la sistemul de pornire și cântărește cu aproape 10 kilograme mai puțin decât pornirea electrică convențională.

 „Linia Ski-Doo pentru 2018 consolidează încă o dată poziția noastră de lider în industria de proiectare concentrată pe nevoile pilotului, subliniată de platforma REV 4 și motorul Rotax 850 E-TEC, precum și de tehnologiile avansate în materie de șasiu și motoare”, a declarat Anne-Marie LaBerge, Vice Președinte senior, Brand-uri Globale, Marketing și Comunicare în cadrul BRP.

„Prin extinderea acestor platforme, în special în segmentul în creștere 50/50, și prin introducerea sistemului SHOT de pornire a motorului, am reafirmat avantajul tehnologic și angajamentul nostru de a satisface piloții de snowmobile”.

Alături de noutățile aduse de noile modele, BRP a introdus mai multe dotări din fabrică și 30 de noi accesorii, oferind piloților mai multe opțiuni pentru a-și personaliza snowmobilele. În plus, echipamentul Ski-Doo a fost redesenat cu stiluri, culori și funcționalități ce reflectă poziția de lider a brandului.

Linia 2018 de snowmobile BRP comercializate de EuroNautica include modele din gamele Freeride şi Summit  de la Ski-Doo, respectiv Boondocker şi Adventure de la Lynx.

Despre EuroNautica International

EURONAUTICA INTERNATIONAL este importatorul și distribuitorul oficial în România și Republica Moldova al produselor BRP (Bombardier Recreational Products) de peste 10 ani. Produsele BRP pe care le importă și comercializează în România sunt brand-uri recunoscute la nivel mondial: Can-Am ATV, Can-Am SSV, Can-Am Spyder, snowmobile Ski-Doo și Lynx, ski-jeturi de apă Sea-Doo, motoare de barcă Evinrude.

EURONAUTICA INTERNATIONAL este și importatorul oficial în România al unor mărci de prestigiu precum: Jeanneau Yachts și Motorboats, Glastron, Suzuki Marine și Zodiac.

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Scarile din sticla va garanteaza o arhitectura deosebita si cu o functionalitate ridicata

Sa obtii spatii cu o arhitectura moderna este astazi mai usor ca niciodata. Ai nevoie ...

Finala EXATLON va fi transmisă în direct la Kanal D. Cum se alege câștigătorul

Mâine seară, de la ora 19:45, la Kanal D se va transmite în direct finala ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.