Povesti de viata. Invata sa iubesti din nou

0

Sorina și-a câștigat cu greu libertatea și dreptul la fericire…

În ultimul timp, poate și din cauza crizei economice, relațiile dintre oameni s-au deteriorat foarte mult, nu doar între familii, cât mai ales între soți. Așa s-a întâmplat și cu soții Mircescu.

După terminarea liceului, Sorina s-a căsătorit din dragoste cu Victor, profesor de educație fizică. Căsnicia lor a fost foarte bună la început. În 2008, Victor și-a deschis o sală de fitness. Afacerea le-a ridicat nivelul de trai și statutul. Sorina se ocupa cu partea administrativă și avea două angajate pentru curățenie.

Victor, cu încă doi foști colegi de facultate, se ocupa cu antrenamentele clienților. Firma mergea foarte bine și astfel și-au cumpărat o casă frumoasă și o mașină. Însă, la nici un an, căsnicia scârțâia.

Victor devenise extrem de rău, îi făcea Sorinei observații fără temei, de față cu toată lumea, o brusca, și apoi, când ieșea din cameră, o înjura. Colegii erau uluiți de manifestările lui, dar n-aveau ce face. Acasă, lucrurile erau mult mai grave.

De multe ori, Sorina a fost bătută și nu s-a mai prezentat la firmă din cauza ochilor învinețiți. Familiile lor considerau că „așa-i în căsnicie, totul trece, așa sunt unii bărbații” și nu luau în seamă suferințele ei. Sorina îl iubea enorm și ajunsese să creadă că e vina ei, că nu e suficient de bună și că nu e în s tare să facă ce-i cere el. Toate aces tea au durat un timp. Într-o seară, când s-a întors de la firmă, după ce pusese totul la punct, Sorina a găsit acasă o petrecere în toi.

Continuarea AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here