Povestea Laurei Bretan, fata de 13 ani care a câștigat Românii au talent

0

Are doar 13 ani dar cântă precum o adevărată soprană profesionistă. Laura Bretan a uimit o țară întreagă cu vocea ei și a convins pe toată lumea că merită marele trofeu “Românii au talent”. Câștigătoarea celui de-al șaselea sezon a plecat acasă cu  120.000 de euro.

Tânăra este de origine română, dar s-a născut în Statele Unite ale Americii şi locuieşte în Chicago. Ea a fost îndemnată să participe la ”Românii au talent” de către bunicul ei, care a murit în urmă cu un an.

Laura Bretan a câștigat aseară marele premiu la super show-ul Românii au Talent. Fata de 13 ani cu o voce de aur a emoționat o țară întreagă atunci când a interpretat o arie din opera ”Tosca” de Giacomo Puccini.

laura rt

575284eae1511

Concurează la America’s Got Talent

Tânăra va concura direct şi în semifinala “America’s Got Talent”, după ce a impresionat juriul la debutul sezonului 11 al emisiunii de televiziune, care a avut loc marţi seară.

”Am emoţii, am văzut mulţi oameni foarte talentaţi aici”, a spus tânăra pe scena “America’s Got Talent”, înainte de a cânta aria ”Nessun Dorma”, compusă de Giacomo Puccini.

”Te-ai născut cu aşa un dar, incredibil”, a spus topmodelul Heidi Klum, unul dintre juraţi, după încheierea momentului Laurei Bretan.

La rândul său, producătorul de televiziune Simon Cowell a mărturisit că, după emoţiile afişate de Laura Bretan înaintea interpretării ariei, nu credea că ea poate vorbi.

”A fost ireal. Nu m-am gândit că poţi vorbi, dar să cânţi aşa… Nu am auzit aşa ceva în toţi anii în care am participat la acest show. A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevărat deosebit este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă, de modestă, fără să ai idee cât de incredibilă eşti”, a mai spus Simon Cowell.

laura agt

Mel B, care a cântat în grupul Spice Girls, a fost cea care a apăsat butonul auriu, prin care Laura Bretan a fost trimisă direct în semifinala concursului “America’s Got Talent”.

”Cred că acest show îţi va schimba cu adevărat viaţa, iar eu îţi voi schimba viaţa acum”, a spus Mel B înainte de a apăsa butonul.

Cel de-al patrulea membru al juriului, actorul Howie Mandel, a fost cel care a discutat cu Laura Bretan înainte ca ea să cânte, iar după prestaţia adolescentei a exclamat: ”Incredibil!”, scrie rtv.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here