POVESTE DE SUCCES: La 18 ani este unul dintre cei mai buni make up artişti din Cluj! Daisy Chioreanu lucrează de cinci ani în lumea beauty!

0

La numai 18 ani este deja un make up artist de succes. O tânără din Cluj Napoca se împarte între şcoală şi locul de muncă de mai bine de cinci ani. Pentru că este extrem de talentată, Daisy lucrează deja la un prestigios salon de înfrumuseţare din oraş. Iată povestea tinerei, care ar putea fi un exemplu pentru mulţi adolescenţi!

d3

Daisy şi-a dezvoltat pasiunea pentru machiaj încă de când era la grădiniţă. În timp ce alţi copii se jucau cu păpuşile, ea avea propria trusă de farduri. Dar s-o lăsăm pe ea să ne povestească cum a început totul:

E o poveste foarte amuzantă. Încă de la patru ani am avut o gentuţă plină cu 40 de rujuri. Eram atât de entuziasmată când mă jucam cu ele, era ceva extraordinar pentru mine. Practic, asta a fost bucuria mea de copil. Am dezvoltat-o pe parcurs, dar am avut o perioadă în care m-am apucat de baschet de performanţă şi am continuat cu sportul, iar la 12 ani am revenit la pasiunea veche şi anume la machiaj.

d4

Am început primele cursuri şi am început să mă dezvolt profesional, dar şi personal. De acolo a început totul. Exersam mult pe mama, pe mine, pe oglinzi, la un moment dat toate oglinzile erau murdărite din casă. Desenam foarte mult în caiete, de aceea am şi aplicat la Liceul de Arte.

La 13 ani am început primul curs de machiaj. Eram cel mai mic cursant, tot timpul am fost puţin complexată de asta. Nu puteam să zic la o clinetă că am 13-14 ani pentru că nu prezentam încredere. Niciodată nu mi-am arătat vârsta, am încercat să par mai matură şi asta cred că a fost un atuu pentru mine. Anul acesta se fac cinci ani de când lucrez.”   spune Daisy.

d6

Cariera ei a prins contur imediat. Şi dacă nu era convinsă încă de menirea ei în viață, Daisy a ştiut că acesta este drumul ei după ce a avut parte de o experienţă inedită la salon.

Acum doi ani am avut o clientă care avea o boală destul de gravă (nu avea păr deloc pe corp). După ce am terminat sesiunea de machiaj, s-a ridicat de pe scaun, s-a uitat în oglindă şi a început să plângă. Nu m-am aşteptat la reacţia accea, m-am gândit că îşi strică machiajul. S-a uitat din nou la mine şi mi-a spus că am reuşit s-o fac cea mai frumoasă femeie de pe pământ. În momentul acela mi-a crescut inima şi mi-am dat seama care e scopul şi rostul meu în viaţă : să aduc un zâmbet unui om atunci când are nevoie de el şi prin magia şi talentul meu să fac oamenii fericiţi.” povesteşte tânăra.

d1

După cum spunea şi ea, au trecut cinci ani de când lucrează în acest domeniu. Daisy este nevoită să îşi împartă timpul între şcoală şi job, asta pentru că este elevă în clasa a XII-a.

Sincer, este puţin greu. Dimineaţă şcoală, dupămasă salon. Am multe proiecte, dar m-am obişnuit cu acest program. M-am organizat foarte bine de la început şi astfel am reuşit să fiu echilibrată şi în şcoală şi în muncă, în aşa fel încât să nu neglijez pe niciuna dintre ele. ” spune ea.d5

Daisy Chioreanu este aşadar un exemplu pentru mulţi tineri din România. Ea a demonstrat că SE POATE. În prezent ea lucrează la salonul Boudoir Studio Prive din Cluj Napoca, alături de o echipă de profesionişti. Daisy a făcut parte din multe proiecte iniţiate de acest salon şi şi-a demonstrat de fiecare dată talentul.

După absolvirea liceului, tânăra are planuri mari.

“Consider că aici este doar începutul. Este doar primul pas în cariera mea şi vreau să o duc la un nivel foarte înalt. Aş vrea să ajung cunoscută pe plan naţional, cel puţin, pe urmă mondial, niciodată nu se ştie. În plus, vreau ca oamenii să înveţe de la mine, din ceea fac şi ceea ce sunt.

Deocamdată aştept să termin liceul, să iau examenele şi apoi să văd ce ocazii se ivesc şi ce îmi pregăteşte viaţa.”a încheiat tânăra.

d7

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.