Pot să îmi albesc dinții acasă? Află despre benzile de albire de la Pro White, ușor de folosit

0

Albirea dinților este de interes acum. Estetica dentară a devenit o preocupare mai ales în zilele noastre, când serviciile medicale sunt tot mai variate, când există atât de multe opțiuni, cabinete, specialiști. Negreșit, punem mare accent pe aspectul fizic și din dorința de a atinge perfecțiunea, zâmbetul alb imaculat joacă un rol crucial. Albirea acasă a devenit o alternativă, perfectă pentru omul modern care nu are timp să fie dependent de programări la cabinet. Și da, este posibilă, sigură și mai ales ușoară, cu benzile de albire disponibile la Pro White.

Cum albești dinții acasă – procedură simplă și la îndemâna oricui

Cu câteva benzi pentru albirea dintilor ai tot ce trebuie pentru a începe tratamentul. Aplici produsul și aștepți, iar în tot acest timp îți poți continua treaba în intimitatea casei. Cu atât mai practic este faptul că nu trebuie să manipulezi substanțe toxice sau periculoase.

Secretul acestor benzi albire dinti constă în substanța activă numită peroxid de sodiu, ceea ce și medicii stomatologi folosesc în tratamentele profesionale de albire a dinților. Aceasta acționează asupra petelor de pe dinți, curăță în profunzime, dar fără să atace smalțul dinților. Cu câteva zile în care urmezi acest tratament acasă dinții devin mai albi, vizibil mai albi până la câteva nuanțe mai deschise. Poți repeta procedura, dar trebuie să știi că de vină pentru îngălbenirea dinților este fie un obicei vicios, fumatul, fie anumite obiceiuri alimentare, cum ar fi consumul de cafea, ceai negru, de vin roșu printre altele. Pentru întreținere poți folosi pasta de dinți disponibilă tot aici.

Plasturii sunt de unică folosință

Îi aplici, fixezi pe toată suprafața dinților și gelul pe care îl conțin face fixarea facilă. Nu trebuie să îi refolosești, întrucât sunt de unică folosință. Cât despre efect, acesta poate și vizibil chiar și după prima utilizare. Doar că un efect uniform și un alb impecabil așa cum ti-l dorești depinde de numărul de zile pentru care urmezi acest tratament, cât și ținând cont de calitatea suprafeței.

Nu poți aplica plasturi de albire de la pro-white.ro dacă ai carii, lucrări dentare de asemenea. Acțiunea de albire este doar pe dintele natural. Rare sunt cazurile în care după 5 zile să nu existe niciun efect.

Mit sau realitate – albirea dinților sensibilizează dinții?

Reacția poate fi diferită de la caz la caz, iar dacă într-adevăr se resimte o oarecare sensibilitate dentară asociată cu tratamentul de albire acasă, cu benzile disponibile la Pro White, acest efect este de scurtă durată.

Cât despre costuri, vei găsi varianta de albire acasă una chiar mai convenabilă decât ce implică terapia aceasta la cabinetul dentistului, însă cu rezultate asemenatoare cu tratamentele profesionale. Câte sute de lei, opțiuni de tip plasturi sau kit complet, pastă de dinți sau tratament pentru 3 săptămâni rezumă povestea ta în care dinții îți devin mai albi și zâmbetul este unul perfect.

Contact:

pro-white.ro

info@Pro-White.ro