Porsche, mașina oficială Winners Open!16 mașini electrice Taycan vor asigura mobilitatea în cadrul turneului WTA din Cluj

0

Porsche susține revenirea tenisul de performanță în România. Producătorul de mașini sport din Stuttgart este partener principal Winners Open WTA250, singurul turneu din circuitul Women’s Tennis Association din țară și primul din Cluj.

16 mașini Taycan vor asigura mobilitatea jucătoarelor de top mondial, care vor participa în 1-8 august la competiția ce le poate aduce 280 de puncte WTA. Cu o infrastructură sofisticată de încărcare și conectivitate inovatoare, modelele sport Porsche oferă performanță și valuri de adrenalină.

Taycan, prima mașină Porsche complet electrică, a fost lansată la nivel mondial în septembrie 2019. Versiunea emblematică, Turbo S, a Taycan, cea mai puternică din gamă, poate genera un boost de putere de până la 761 CP, accelerând de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde și atingând o viteză maximă de 260 km/h. Turbo S are o autonomie de până la 412 kilometri, în timp ce varianta Taycan entry-level, cu Performance Battery Plus, poate avea o autonomie de până la 484 de kilometri (conform WLTP pentru fiecare versiune).

Porsche Taycan este primul automobil de serie cu o tensiune a sistemului de 800 de volți, față de sistemul obișnuit de 400 de volți folosit până acum pentru mașinile electrice. În doar cinci minute, bateria poate fi reîncărcată folosind curent continuu dintr-o rețea de încărcare de mare putere, pentru o autonomie de până la 100 de kilometri.

“Suntem extrem de încântați de parteneriatul cu Porsche Inter Auto și onorați că Porsche este mașina oficială Winners Open. Avem 16 mașini electrice Taycan la dispoziție, totul pentru ca jucătoarele care vin la turneu să aibă parte de o super-experiență. Porsche este un partener puternic, cu care împărtășim aceeași pasiune pentru sport și același suflet electric, spune Patrick Ciorcilă, directorul turneului Winners Open.

”La Winners Open, singurul turneu WTA din țară, continuăm tradiția de peste patru decenii a Porsche, de susținere a sportului alb și a performanței impecabile, alăturându-ne ca partener de mobilitate cu modelul nostru electric, Porsche Taycan, materializarea viziunii asupra sportivității moderne pentru marca din Stuttgart” spune Alin Tapalagă, director general Porsche Inter Auto, importator al mărcii Porsche în România.