PokerStars lansează un nou serial documentar cu informații exclusive de la Oracle Red Bull Racing

0

PokerStars își demonstrează angajamentul de a oferi comunității și fanilor pasionați de curse conținut exclusiv și noi experiențe , prin lansarea unui serial documentar plin de adrenalină, difuzat online, în patru episoade. Pe parcursul acestora, pasionații de cai putere, vor afla și care sunt modalitățile simple și gratuite de a câștiga mult râvnitul Red Spade Pass pus în joc pentru ediția Las Vegas.

Between the Lines” este un serial documentar creativ, difuzat pe YouTube și produs de cel mai popular site de poker online din lume, PokerStars, care evidențiază importanța strategiei atât în cursele de mașini, cât și în jocul de poker. Producția TV online le oferă fanilor pasionați de curse și de poker o perspectivă nouă asupra modului de gândire și a procesului crucial de luare a deciziilor în timp real, indispensabile profesioniștilor de top.

Serialul compară mișcări strategice și îndrăznețe din principalele curse ale sezonului 2022 cu momentele tensionate de la mesele finale ale unuia dintre cele mai prestigioase turnee live din lumea pokerului, European Poker Tour.

Primele trei episoade „Between the Lines” sunt deja disponibile pe canalul YouTube PokerStars și se concentrează pe aspecte comune celor două sporturi: decizii îndrăznețe luate din timp, ignorarea dificultăților și importanța răbdării.

Episodul 1: https://youtu.be/MW_PJxNMQcE

Episodul 2: https://youtu.be/X7UnIxe5COY

Episodul 3: https://youtu.be/CrvcS-gf04w 

Christian Horner, Director și CEO al Oracle Red Bull Racing, a declarat, „Ne-a plăcut să contribuim la aceast serial documentar dezvoltat de PokerStars. Strategia se află în centrul a tot ceea ce facem aici, la Oracle Red Bull Racing, la fel ca la masa de poker. Serialul scoate în evidență sinergiile dintre cele două sporturi.”

Christian Horner apare în „Between the Lines” alături de membri-cheie din echipa câștigătoare a campionatului, printre care Hannah Schmitz, Hugh Bird și Stephen Knowles, precum și de analistul de curse Lee McKenzie. Ambasadorii PokerStars Lex Veldhuis și Sam Grafton alături de campionii PokerStars Hossein Ensan, Giuliano Bendinelli și Michel Dattani apar, de asemenea, în serial.

În plus, PokerStars a lansat și Red Spade Pass 2023, oferind câtorva câștigători șansa de a trăi o experiență live, de neuitat în Las Vegas la sfârșitul acestui an.

Excursia de patru zile, cu toate cheltuielile acoperite de PokerStars, le va permite câștigătorilor Red Spade Pass să se bucure de o atmosferă VIP unică, pachetul incluzând, lângă cazare și zboruri, și o serie de alte activități exclusiviste pe parcursul weekend-ului.

Red Spade Pass-urile vor putea fi câștigate pe platformele PokerStars în diferite momente ale sezonului, între lunile mai și octombrie.

Rebecca McAdam Willetts, Director Parteneriate & PR la PokerStars a declarat, „Crearea seriei Between the Lines cu sprijinul Oracle Red Bull Racing ne-a oferit o oportunitate extraordinară de a analiza unele dintre cele mai importante momente dintr-un sezon de mare succes al echipelor, precum și câteva dintre cele mai captivante momente din istoria evenimentelor noastre live, și de a studia cu atenție abilitățile și strategiile ce pot fi aplicate acolo unde este necesară dexteritatea mentală și unde concurența este acerbă. Pe lângă crearea de experiențe spectaculoase prin Red Spade Pass, așteptăm cu nerăbdare să oferim fanilor noi ocazii de a intra în culisele acestui sezon cu și mai mult conținut, promoții și premii .”

PokerStars se mândrește cu faptul că oferă comunității sale din întreaga lume cel mai bun divertisment din această categorie cu poker, cazinou și pariuri sportive, garantând totodată un joc sigur și responsabil.

Pentru informații suplimentare despre comunitatea PokerStars și modalități de a câștiga un Red Spade Pass, fanii pot accesa:  https://www.pokerstars.ro/casino/epic-ride/.