Pixee Fox, femeia cu talie minusculă şi sâni imenşi, în România

0

Dorinţa de a semâna cu un personaj de desene animate celebru (Jessica Rabbit) a făcut-o de Pixee Fox (25 de ani) să îndure enorm de multe operaţii estetice, operaţii ce s-au ridicat la costuri exorbitante. Aproape 120.000 de dolari au fost investiţi de fostul electrician suedez, stabilit acum în Statele Unite ale Americii.

Cu o talie incredibil de mică, sâni imenşi şi cu o faţă ca de păpuşă, Pixee Fox pare desprinsă dintr-un desen animat. Tânăra de 25 de ani, originară din Suedia a venit în România şi a fost invitata lui Mădălin Ionescu la Kanal D. Tânăra a vorbit despre operaţiile estetice de peste 100.000 de dolari pe care şi le-a făcut în ultimii doi ani.

Pixee fox

Cea mai şocantă operaţie, cea pentru care a intrat în gura presei de peste ocean a fost cea de extirpare a coastelor. Tânăra care acum locuieşte în Carolina de Nord şi-a scos 6 coaste pentru a dobândi o talie de 35 de cm. Acestă operaţie, are un rezultat spectaculos într-adevăr, dar vine şi cu un risc imens. Tânăra a povestit că în cazul unui accident este foarte posibil să moară.

“După operaţie sunt multe lucruri pe care nu le mai pot face. Merg la sala, pot să mănănc aproape orice, dar sunt multe alte riscuri la care m-am expus. În cazul unui accident auto cel mai probabil voi muri, pentru că organele mele interne nu mai sunt protejate şi impactul nu va putea fi atenuat”, a povestit Pixee Fox.

pixee fox

sursa:click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here