Pictura pe numere – momentul tău de pauză de la tot ce înseamnă cotidian

0

Câte nu s-au spus despre pictură de-a lungul timpului! Că este o artă potrivită oricui, cu mii de căi de neînțeles, întotdeuna spontană și uimitoare, știe oricine. Însă pare că de la o vreme încoace, tot ce ține de pictură a trecut oarecum în sfera banalului, în umbră.

Pentru că pictura este o artă și merită să fie expusă prin orice fel de mijloace, cei aflați în căutare de nou sunt invitați să descopere pictura pe numere, așa cum Pictorul Fericit o prezintă. Asocierea blandă dintre numere și culori reprezintă update-ul pe care pictura clasică l-a primit de curând. Descoperim în cele ce urmează categoria de picturi pe numere cu pasari de la Pictorul Fericit, alături bineînțeles și de celelalte categorii de produse.

Oricine poate deveni un pictor fericit peste noapte!

Având în vedere provocarea pe care Pictorul Fericit o lansează, oricine poate deveni un pictor de succes peste noapte. De ce? Pictura pe numere, după cum s-a enunțat și anterior, propune realizarea corespondenței dintre numere și culori. În acest fel, chiar și cea mai nepricepută persoană în ale artei poate realiza un tablou deosebit.

Pictorul Fericit îi întâmpină cu diversitate pe toți cei aflați în căutare de experiențe prin care să se deconecteze de la tot ce înseamnă cotidian. Pictura pe numere este în adevăratul sens al cuvântului o experiență, o activitate pentru oricine.

În cadrul site-ului oficial, cei interesați regăsesc picturi pe numere diverse, prezentate prin intermediul categoriilor sugestive: picturi pe numere pentru ea, pentru el, pentru copii, picturi pe numere cu orașe, clădiri, flori, animale, păsări și nu numai.

Cei ce iubesc păsările și frumusețea lor își pot îndrepta în mod expres atenția asupra categoriei de picturi pe numere cu păsări. În cadrul său regăsesc o pictura pe numere cu bufnite ce promite să fie o adevărată provocare pentru toți cei interesați.

Produsele comandate vor fi expediate într-un ambalaj premium!

Pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi în materie de design pentru produse, Pictorul Fericit și-a creat propriul model de ambalaj pentru picturi pe numere. Acesta este premium, din carton rezistent, având de asemenea dimensiuni mici, optime am putea spune.

Kit-urile pe care Pictorul Fericit le oferă sunt complete. Orice model de pictură pe numere ales din cadrul site-ului conține pânză canvas, 3 pensoane de mărimi diferite, toate culorile pe bază de apă și acril necesare pentru finalizarea modelului în cauză, dar și un mini autocolant cu pictura finalizată în miniatură.

Cei interesați trebuie să știe că niciun kit nu conține șevalet sau șasiu, însă întreg procesul de pictare poate fi realizat pe o suprafață plană, cu minim de efort. În plus, orice pictură finalizată poate fi înrămată și expusă ulterior pe un perete țintă din cadrul locuinței sau chiar oferită cadou, de ce nu.

Transportul este gratuit pentru orice comandă, oriunde în țară. Totodată, kit-ul va fi livrat prin curier rapid chiar în ziua următoare de la confirmarea prin apel telefonic a comenzii. Mai multe detalii în acest sens regăsesc cei interesați pe pictorulfericit.ro.