Piaţa de Crăciun din Praga, destinaţia ta de sărbătorile de iarnă!

0
188

Praga cunoscut si sub numele de Orasul de Aur, este unul dintre cele mai vizitate orase din Europa. Prin amplasarea sa in inima Europei pe raul Vltava , Praga este un punct de atractie pentru turistii din toata lumea.

Numeroasele obiective dar si posibilitatea petrecerii timpului in diverse moduri reprezinta principalele motive pentru care Praga este in top 6 cele mai apreciate capitale europene. Din anul 1992 centrul istoric al orasului a fost introdus in patrimoniul cultural mondial UNESCO. Descopera orasul unde trecutul si prezentul se imbina in cel mai natural mod cu putinta.

Praga este una dintre destinatiile preferate in perioada sarbatorilor de iarna in special cand este organizata piata de Craciun. Standurile pline de suveniruri, bradul impodobit cu sute de beculete colorate, zecile de produse traditionale , toate aceastea creaza o adevarata poveste, o atmosfera placuta cu iz de sarbatoare.

piata de craciun praga

De accea va propunem sa va lasati purtati in aceasta lume magica si va garantam ca sarbatorile de iarna vor fi mai frumoase decat de obicei.  De asemenea,in Cehia nu trebuie ratata celebra statiune balneara Karlovy Vary , de aceea agentia Z tour a creat un program care sa imbine cele doua destinatii superbe intr-o singura vacanta.

Daca inca nu aveti planuri de 1 Decembrie, echipa Z Tour va asteapta sa descoperiti impreuna medicamentul antistres cu arome de Craciun intr-o vacanta de neuitat in Cehia!

Mai multe detalii pe www.ztour-travel.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here