Petrecere în stilul John Albert sau cum să-l faci gelos pe Dan Bilzerian

0

Competiția de modelling Ace Models a ajuns la final! Dan Bilzerian al României și-a desemnat câștigătoarele. Iar evenimentul ce a încheiat acest concurs nu a fost trecut cu vederea. În stil mare, a fost organizată o petrecere legendară.

Dacă mai era nevoie încă o dată să ne convingem de faptul că în România sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iată că Ace Models tocmai asta a scos asta în evidență. 30 de superbe femei au petrecut de zor și până în zori la reședința lui John Albert. Petrecerea a fost una de pomină! Motivul? Cele două câștigătoare trebuiau premiate cum numai Asii Petrecerilor știu să o facă!

John Albert sau Dan Bilzerian de România știe cum să se distreze la maximum!

Supranumit Dan Bilzerian al României, inițiatorul proiectului Ace Models, John Albert a fost în centrul atenției, vedeta serii. După ce a ținut publicul cu sufletul la gură și interesat de ce se mai întâmplă în cadrul concursului Ace Models, după ce a organizat pentru grupul de fete petreceri și excursii în locații exotice, a venit și momentul mult așteptat, cel al finalului. Iar acesta nu putea fi altfel decât în stil mare, așa cum se definește stilul de viață al lui John Albert.

Locația a fost aleasă deloc întâmplător – reședința sa, un penthouse care ar stârni invidie oricui. Un rooftop party, de unde priveliștea nu te mai satură să o admiri. Iar dacă totul a început în timpul zilei, spre seară decorul nocturn și luminile au făcut din acest peisaj unul irezistibil. La final, un spectacol de artificii lansate a fost cireașa de pe tort.

Momente de neuitat s-au petrecut în cadrul acestei petreceri. Tunuri cu spumă și multă distracție, jacuzzi, au fost câteva detalii ce le-au încântat pe cele 30 de fete.

Pentru curioși, profilul de instagram al lui John Albert, @johnalbert.ace este relevant să îl descopere. Instantanee din cadrul petrecerii arată câtă voie bună și distracție au avut parte cei prezenți la petrecere. Cert este că o așa petrecere este rar organizată.

Cine este John Albert

Dacă vă întrebați cine este în spatele unui astfel de proiect, pe cât de interesant, pe atât de inedit și atipic, John Albert pe numele său este un burlac brașovean, vânat de orice femeie. Are atracție la publicul feminin și înțelegem și de ce – este preocupat de cum arată, se întreține constant, are principii sănătoase de viață. Totodată este un tânăr prosper în lumea antreprenoriatului și business-urile sale merg ca pe roate.

John Albert a fost de multe ori comparat cu Dan Bilzerian, celebrul magnat. Se înțelege de ce, având în vedere că este mereu înconjurat de lux, de femei superbe, iar stilul său de viață este unul extravagant. O dovadă în plus a făcut-o desigur și petrecerea organizată la final de concurs Ace Models.

Câștigătoarele anunțate au un loc promis în următorul proiect Așii Petrecerilor. Însă nu ne sunt dezvăluite detalii în acest sens, nu știm ce va urma, însă dacă starul John Albert va fi din nou în mijlocul acțiunii, înțelegem deja că va fi ceva de zile mari!