Pergole retractabile, care le sunt avantajele?

0
Foto: unsplash.com

De ceva ani incoace, pergolele s-au impus pe piata drept una din cele mai in voga tendinte pentru a amenaja o terasa insorita. Printre numeroasele modele disponibile pe piata la ora actuala, se regasesc si cele retractabile. Care sunt avantajele aduse de pergole retractabile? Oare sunt cele mai bune solutii pentru spatiul exterior?

Pergolele retractabile – despre ce este vorba?

O pergola retractabila este un produs conceput pentru a permite personalizarea teraselor, profitand de soare in acelasi timp din plin. Sunt astfel gandite pentru a garanta un plus de luminozitate si mai multe configuratii posibile pentru spatiile din afara casei. O pergola retractabila are un aspect minimalist deci este solutia perfecta pentru o amenajare exterioara design si moderna.

O protectie contra soarelui care se adaptează tuturor dorintelor.

Dupa cum se poate bine intui, avantajul principal al acetui tip de pergola este acoperisul sau modulabil. Gratie acestuia, cei care aleg pergolele retractabile pot profita din plin de terasa, atat iarna, cat si vara. In functie de anotimp, se poate alege sa se deschida din plin atunci cand soarele straluceste sau sa se inchida atunci cand acesta este prea puternic sau cand este mai frig.

Modelele de pergole retractabile au un acoperis perfect etans. Deci sunt foarte practice si atunci cand ploua afara.

Pergolele retractabile sunt pergole moderne pentru a completa spatiul exterior.

Functionale, pergolele retractabile sunt si o completare estetica pentru un spatiu modern. Forma lor minimalista fac din ele o alegere perfecta pentru spatiul exterior al casei.

Printre cele mai moderne modele le regasim pe cele in nuante de alb, de gri sau de negru. O paleta de culori deci care se adapteaza foarte usor decorului unei terase elegante.

Si unele modele de pergole retractabile sunt dotate si cu un sistem de iluminat integrat pentru a oferi un plus de confort pe timp de seara.

O solutie in tendinte care raspunde tuturor nevoilor.

Pergolele retractabile de calitate sunt concepute pentru a rezista in fata elementelor naturii. Au o durata de viata considerabila deci permit si economii pe termen lung. Si cine doreste un plus de confort, le pot completa cu o multime de alte accesorii.