Pedichiura perfectă pentru vacanță: foliile Minx, trendul acestei veri!

0

Pe langa o piele frumos bronzata, manichiura si pedichiura sunt la fel de importante in vacanta de vara. Anul acesta specialistii mizeaza pe trenduri promovate de vedete precum Rihanna sau Shakira, insa inainte de partea estetica, o atentie aparte se acorda si sanatatii unghiilor. Iata ce sfaturi au specialsitii de la Nail Art Professionals!

Manichiura perfecta poate fi accesorizata cu o pedichiura pe masura, spun specialistii de la Nail Art Professionals, care sunt de parere ca inainte de culori si accesorii este important sa acordam o atentie aparte si sanatatii unghiilor si picioarelor. De aceea, inainte de a pleca in vacanta, este recomandat sa ajungem la un tratament de specialitate la salon.

Unghii sanatoase- pedichiura perfecta

“Pentru noi sanatatea picioarelor este foarte importanta, de aceea recomandam serviciul de tratament calus- care curata in profunzime talpa de calus si ramane foarte placut estetic si curatand-o frecvent nu ajungem la fisuri care pot fi dureroase si destul de inestetice. Si unghiile au anumite probleme care se pot rezolva prin curatarea de onicoliza,de bataturi, noi curatam si unghii grifotice in asa fel incat sa ajungem la o pedichiura placuta estetic si clienta sa poarte fara griji orice tip de incaltaminte de vara. “ spune Flory Pârva, tehnician Nail Art Professionals.

Dupa aceste ritualuri de infrumusetare, picioarele sunt gata de plaja, iar daca se doreste, specialistul poate sa inceapa colorarea unghiilor.

“Daca nu sunt probleme ale unghiilor putem opta pentru o pedichiura estetica, cu oja simpla sau semipermanenta, pe care o putem accesorizare cu diferite culori in trend sau cu slidere, pietricele, perlute sau diverse bijuterii pentru unghii.” arata specialistul.

Pedichiura MINX, trendul verii

Cand vine vorba de culoare, atat in cazul manichiurii cat si in cel al pedichiurii, se merge pe culori vibrante si puternice, potrivite acestui anotimp. De obicei, clientele aleg aceleasi nuante pentru maini si picioare, spun specialistii salonului.

“Vara aceasta se poarta culorile tari sau culorile neon, combinate intre ele, dar nu in ultimul rand glitter-ul care se vede foarte frumos in razele soarelui si este apreciat de cliente, mai ales in vacante.  Un alt trend este pedichiura MINX, metalica sau colorata, este un trend adus din America, o influenta care se poate vedea in videoclipurile Rihannei sau Shakirei. Este practic o folie colorata care se pune pe unghii si rezista undeva la o luna de zile.” spune Flory Pârva.

Daca va doriti o manichiura si/sau pedichiura perfecta pentru vara aceasta nu ezitati sa va programati in saloanele Nail Art Professionals din Cluj Napoca sau Targu Mures. Specialistii de aici va vor oferi servicii de inalta calitate si o experienta unica in salon. Pentru detalii despre saloane si produse accesati: www.nailartprofessionals.ro