Home / Beauty / Păr sănătos în această vară. Sfaturi de la specialist

Păr sănătos în această vară. Sfaturi de la specialist

Cristi Pascu, cel mai cunoscut și apreciat hairstylist din România, îți dezvăluie principalele trucuri pentru a avea un păr sănătos și plin de volum în această vară. Pune în practică sfaturile lui pentru o podoabă capilară de invidiat.

Evită placa de păr

“Nu recomand folosirea plăcii în timpul sezonului cald, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o perioadă de vacanță și multă lume merge la mare. Razele solare și apa sărată afectează părul, îl usucă, iar folosirea plăcii îl va deteriora și mai mult. Prin folosirea plăcii veți pierde mult din lungimea firului de păr la următoarea vizită pe care o veți face la salon”, spune specialistul.

Produse de coafat cu filtru UV pentru un păr sănătos

“Este indicat ca toate produsele de coafat pe care le folosiți pe timp de vară să aibă filtru UV sau să facă parte dintr-o gamă de produse ce hrănesc părul. Recomand spumele hidratante, pe bază de ulei de argan, și spumele ce protejează culoarea părului. Dacă folosiți o spumă pe baza de alcool atunci veți accelera uscarea părului”, declară Cristi Pascu.

Alege uleiurile hidratante

“Uleiurile sunt recomandate indiferent că e vară sau iarnă, însă trebuie să știi că acestea se aplică pe vârfuri și pe lungimea firului de păr, niciodată pe rădăcină. Singurul ulei care se aplică la rădăcină este cel de ricin. Blondele au părul cel mai afectat vara, iar ele trebuie să folosească ulei de argan atât dimineața cât și seara, după duș. O folosire frecventă va da părului aspectul sănătos și mătăsos”, adaugă specialistul.

vezi continuarea pe libertatea.ro!

 

About paginadelifestyle

Check Also

VIDEO: Cum să-ți faci bucle lejere de vară cu placa

Pentru că buclele nu se demodează niciodată, le-am regăsit și în acest sezon în tendințele ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.