Papetărie modernă și de calitate

0

Produsele de papetărie sunt necesare pentru toată lumea – de la școlari, până la oameni de afaceri și chiar artiști independenți. Aceste consumabile te vor ajuta să construiești o listă de cumpărături sau să schițezi un proiect mare. Calitatea bună și designul interesant ale produselor te pot înveseli și te pot inspira să lucrezi. Catalogul magazinului online AbsolutOffice conține papetărie pentru copii și școală – caiete, pixuri, creioane simple și colorate, rigle, radiere, penare pentru creioane etc; articole de papetărie pentru birou – jurnale, ustensile de scris: evidențieri, pixuri, suporturi, – foldere pentru documente, flipcharts, standuri și alte accesorii pentru întâlniri, pentru munca în echipă și pentru munca individuală; caiete și stilouri stilate, cu design original care pot fi achiziționate pentru uz personal sau pentru un cadou. De asemenea, poți comanda rechizite de birou, care pot fi livrate prin comanda online, direct la sediul firmei sau la sediul instituției.

De ce ai nevoie de produse de papetărie?

Un set de papetărie este un atribut obligatoriu al oricărui birou. Un avion nu va decola fără aripi, o casă nu va sta fără pereți și un birou nu va avea sens fără instrumentele pentru a lucra în el. De mult timp AbsolutOffice s-a specializat în furnizarea de articole de papetărie de calitate – și în tot acest timp a îmbunătățit multe birouri din țară.

Dacă ai trăi în secolul al XVIII-lea și ai primit o invitație de nuntă tipărită, atunci ar trebui să fii ofensat și să rupi orice relație cu expeditorul. Aproape un secol mai târziu, invitația scrisă de mână era considerată de o rea manieră. Acesta este un exemplu abstract: dar imaginează-ți că o anumită companie ți-a trimis o scrisoare cu o propunere de cooperare, nu tipărită pe o foaie cu antet, ci scrisă manual cu un marker pe o foaie A3 obișnuită, nu de cea mai bună calitate. Acest lucru este inacceptabil și acea companie nu va avea nicio șansă să câștige favoarea ta.

În ultimii 200 de ani, papetăria a modelat o anumită etichetă de utilizare. Acesta este un domeniu foarte delicat de lucru asupra documentației și, în același timp, este cel mai important domeniu al acestei activități. Regulile pentru proiectarea certificatelor, cărților poștale, scrisorilor de afaceri și personale, utilizarea criteriilor de papetărie și a stilului de birou, au fost formate pe baza mai multor obiective: conținutul și capacitatea maximă a informațiilor, și anume: percepție ușoară și intuitivă, durabilitate, estetică.

Durabilitatea se realizează prin îmbunătățirea continuă a calității. Papetăria cu care ești obișnuit, chiar și cea mai simplă, este un produs de înaltă tehnologie. Hârtia modernă, în mod paradoxal, este mai albă decât albul, cerneala din pixuri este suficientă pentru a scrie mulți kilometri de documente, iar urmele de markere rezistă unor astfel de condiții în care viața este imposibilă. Capsatorul capsează grămada de hârtie cu o apăsare ușoară a degetului, creionul nu numai că nu se rupe, dar mina rămâne intactă, chiar dacă scrii permanent.