Pantofi cu toc, fără durere! Cum să eviţi problemele cauzate de tocuri

0

Ne plac pantofii cu toc, însă de multe ori aceştia pot crea neplăceri. De aceea, de multe ori ne vine greu să îi alegem pentru o ţinută, numai cu gândul că vom avea dureri insuportabile de picioare. Pentru a putea rezista de dmineață până seara într-o pereche formidabilă de pantofi cu toc trebuie să ții cont de un truc simplu, dezvăluit chiar de un fotomodel.

Kendall Jenner are doar 19 ani, dar are deja la activ o mulțime de prezentări de modă de înalt nivel. Fotomodelul ne mărturisește care este tehnica pe care ea o folosește pentru a rezista cât mai mult timp.Aceasta recomandă să distribui presiunea pe toată suprafața piciorului, alternând greutatea de pe un picior pe altul. De asemenea, ar fi indicat să fii în continuă mișcare.

O mulțime de femei care au încercat asta, ne dau și alte soluții. De exemplu, este indicat să porți pantofii prin casă în ziua de dinaintea evenimentului. În acest mod ei se vor acomoda cu forma piciorului tău.

Acoperă-ți zonele cu probleme cu plasturi sau utilizează pernuțele cu gel. În cazuri extreme poți prinde cel de-al treilea şi al patrulea deget pentru a elibera presiunea.

Este important să alegi calitatea în locul cantității. Optează pentru pantofi confortabili și de calitate.

Păstrează-ți postura dreaptă. Astfel,corectându-ți postura vei putea ameliora durerea și presiunea din picioare, genunchi și spate.

sursa foto:PE TOCURI STORE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.