Pandora relansează unul dintre cele mai vândute talismane

0

Pandora relansează cel de-al saptelea talisman de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a brățării faimoase Pandora Moments.

Pe parcursul anului 2020, Pandora marchează o realizare majoră prin celebrarea celor 20 de ani de când fanii își spun poveștile prin intermediul faimoasei brățări cu talismane. Brățara Pandora Moments, renumită și îndrăgită la nivel gloval de către colecționari ca o modalitate de a-și exprima iubirea și valorile prin bijuterii, a fost lansată pentru prima dată în anul 2000.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai iubite talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Porcușorul roz

În luna iulie relansăm unul dintre primele noastre talismane Pandora: porcușorul din argint 925. Un personaj iubit care se regăsește în numeroase povești pentru copii, acest talisman a fost una dintre cele mai vândute bijuterii la momentul lansării inițiale, simbolizând amintirile din copilărie, dar și determinarea și inocența acestui personaj, așa cum este portretizat în povești.

O bijuterie iubită care păstrează atât de multe povești ale fanilor Pandora din întreaga lume. Talismanul Ediție Limitată 2020 „Porcușorul Pandora” realizat din argint 925, se lansează pe 20 iunie și poate fi achiziționat într-un număr foarte limitat. Fiecare talisman poartă emblema „Pandora 20” și vine alături de un certificat care marchează această aniversare specială.