Pandora relansează cel de-al zecelea talisman de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea faimoasei brățări Pandora Moments

0

Pe parcursul anului 2020, Pandora marchează o realizare majoră prin celebrarea celor 20 de ani de când fanii își spun poveștile prin intermediul faimoasei brățări cu talismane. Brățara Pandora Moments, renumită și îndrăgită la nivel gloval de către colecționari ca o modalitate de a-și exprima iubirea și valorile prin bijuterii, a fost lansată pentru prima dată în anul 2000.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai iubite talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Misterul universului

În octombrie relansăm unul dintre talismanele originale: talismanul vârtej decorat cu spirale de aur de 14k ce le scot în evidență pe cele din argint 925. Spirala este un model tipic întâlnit în natură și a devenit un popular simbol cultural, care vorbește despre misterul universului. Este modul perfect de a spune povestea admiratorilor noștri, care colecționează amintirile primelor experiențe de-a lungul vieții și le țin aproape pe brățara cu talismane Pandora Moments, de 20 de ani încoace.

Talismanul vârtej în ediție limitată Pandora 2020 din argint 925, cu accente de aur de 14k este lansat 20 octombrie în magazinele Pandora în toată lumea, într-un număr limitat. Fiecare talisman este inscripționat cu un semn distinctiv și prezintă un certificat care marchează 20 de ani de talismane de colecție Pandora Moments.