Pandora face echipă cu un nou grup de creativi pentru Pandora ME

0

Creată pentru a surprinde puterea individualității și a exprimării de sine, colecția Pandora ME îi inspiră pe cei care o poartă să lase bijuteriile să vorbească.

În echipă cu artiști inspiraționali precum Barbie Ferreira, Evan Mock, Gracie Abrams și Ella Mai, Pandora prezintă noi piese pentru colecția Pandora ME, marcând un nou capitol pentru auto-exprimare. Pornind de la conversațiile inițiate la relansarea Pandora Me de anul trecut, colecția de anul acesta continuă să îi inspire pe fani să fie autentici.

Mai presus de toate, o susținătoare a creativității, alegerile lui Barbie scot în evidentă simțul ei unic și emblematic al stilului. Cunoscut pentru moda lui îndrăzneață și alternativă, alegerile lui Evan sunt la fel de izbitoare precum culoarea părului său în continuă schimbare. Bijuteriile selectate de Gracie strălucesc puternic, reflectând asupra cum arată și sărbătorește adevărul ei prin muzică. O susținătoare pasionată pentru incluziune și pentru comunitatea LGBTQ+, selecția Elei Mai este la fel de liberă și expresivă precum lirismul ei onest.

O colecție proiectată pentru cei care gândesc în perspectivă în lumea modei, Pandora ME încurajează negarea așteptărilor și susținerea creativității. Cu exprimarea de sine a generației Z de astăzi și a tinerilor Millennials, Pandora ME deblochează posibilități limitate pentru purtători pentru a arăta lumii întregi cine sunt ei de fapt.

Crezând cu adevărat în puterea exprimării de sine, directorii creativi Pandora, Filippo Ficarelli și Francesco Terzo deschid un portal către lumea lor unde preconcepțiile sunt lăsate la ușă. „Noi vrem să inspirăm oamenii să-și găsească calea către noi oportunități de personalizare- Pandora ME încurajează experimentarea. Ceea ce noi creăm este un univers extins de bijuterii personalizabile”.

Colecția include noi stiluri adaptabile la infinit, placate cu aur de 14k, perfecte pentru a obține acea strălucire aurie. Alegerea oricărei combinații de la brățări și coliere statement cu zale la suprapuneri de inele, cercei și talismane pandativ încărcate cu simboluri, fiecare purtătoare își creează propria poveste.