Pandora colaborează cu Marvel pentru noua colecție de bijuterii Gardienii Galaxiei

0

O nouă colecție Marvel x Pandora s-a lansat alături de o nouă provocare digitală! Inspirată de eroi neaștepți, prieteni și distracție din Gardienii Galaxiei de la Marvel, noua colecție Pandora este plină de personaje și simboluri pe care fanii le vor adora. Formată din cinci talismane și un inel, există un stil pentru fiecare colecționar Marvel x Pandora.

Pandora a colaborat îndeaproape cu artiștii MARVEL, pentru a aduce Gardienii Galaxiei la viață. Star-Lord, Groot și Rocket sunt surprinși în talismane din argint 925, finisate manual, cu detalii emblematice, gravate cu citate ale personajelor. Mișcările de dans caracteristice ale lui Groot prind viață prin funcționalitatea mobilă din corpul talismanului. Caseta cu muzică a Star-Lord-ului este transformată într-un talisman cu detalii din email lucios. Angajamentul de a păstra autenticitatea personajului, combinată cu exigența tehnicilor Pandora, creează piese pe care fanii le vor recunoaște și vor dori să le adauge colecției Marvel x Pandora.

„Cu Gardienii Galaxiei, accesăm o nouă lume din interiorul Universului MARVEL, continuând conversația despre ce face ca o persoană obișnuită să devină un super erou. Nu sunt eroii tipici – așa că nu se iau prea în serios. Pentru a spune simplu: dă play melodiilor tale preferate din anii ’70 și pregătește-te pentru un dans cu multă atitudine”, spun A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, VP Creative Directors Pandora.

Pentru a sărbători, Pandora își readuce mini-jocul digital, care a debutat în februarie 2022 pentru prima colecție Marvel x Pandora. Actualizat cu Gardienii Galaxiei, acest mini-joc îi va trimite pe fani într-o misiune pentru a colecta talismane noi și pentru a uni echipa de eroi. Jucătorii vor primi, de asemenea, o prezentare exclusivă a colecției înainte de lansarea oficială.

DESPRE PANDORA

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept. Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.