Pandora a lansat o nouă colecție de talismane, perfecte pentru primăvară!

0

Întâmpină sezonul reînnoirii cu Pandora! Noile talismane din colecția Pandora Moments sărbătoresc căldura soarelui, bucuria din aer și buna dispoziţie specifice acestei perioade.

De la liniștea iernii până la primăvara plină de speranță, noile modele vorbesc despre frumusețea pe care o aduce această schimbare sezonieră. Rândunelele completate cu cristalele create de om albastru strălucitor sunt gata să zboare, în timp ce talismanele cu pene strălucesc placate cu aur roz de 14k. Gărgăriţa, cel mai bine vândut talisman Pandora, a fost, de asemenea, reimaginat cu un corp de cristal roșu strălucitor și detalii negre, marcând o premieră, decorarea unei pietre cu email. Toate acestea sunt gata pentru a fi purtate în stilul propriu pe o nouă brăţară Pandora Moments. Lansată la începutul anului, acest nou suport pentru talismana are o închizătoare în formă de inimă, plus o nouă textură inovatoare de lanț care oferă o pânză nouă pentru povestea ta de primăvară.

„Când vine primăvara, totul în jurul nostru se schimbă. Puteți închide ochii și simți doar că primăvara este în aer. Cu această colecție, am vrut să surprindem acel sentiment – ​​senzația că zilele cresc și soarele strălucește mai puternic. De asemenea, am vrut să surprindem emoțiile care vin cu acel sentiment– o ușurință a ființei, speranță pentru zilele viitoare și sentiment de libertate”, spun A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, VP Creative Directors Pandora.

Pe măsură ce primăvara ne înconjoară cu noi posibilități strălucitoare, Pandora le reflectă în primul rând razele de soare cu 14 modele noi, finisate manual din argint 925 sau placate cu aur roz de 14k. Fiecare piesă care se alătură colecției Pandora Moments va reflecta schimbarea și va da o viață nouă în cutiile de bijuterii de pretutindeni.

DESPRE PANDORA

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept. Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.