Pandora a lansat colecția specială de Valentine’s Day

0

Puțină strălucire are un impact foarte mare atunci când vorbim despre exprimarea propriilor sentimente pentru persoana dragă. Cel mai recent studiu Pandora* despre modul în care ne exprimăm și sărbătorim dragostea, a constatat că peste 60% dintre participanți își amintesc ocazii precum Valentine’s Day și mai mult de jumătate au raportat că au oferit mici cadouri drept gesturi de afecțiune pentru cei mai importanți oameni din viața lor. Fie că vrei să faci cumpărături pentru o prietenă, pentru persoana iubită sau pentru tine, aceste stiluri vin direct din inimă. De Valetine’s Day, lasă lucrurile mici să spună totul.

Răsfață-te cu o pereche delicată de Cercei strălucitori în formă de iadeș cu șurub.

Lasă-ți jumătatea să își poarte dragostea la vedere cu Talismanul tip pandantiv Floare de trandafir și inimă, gravat în două tonuri, și Talismanul cu inimi strălucitoare împletite din Pandora Rose.

Elegante și ușor de suprapus, Inelele solitaire cu inimă înlinată sunt cadoul ideal de Valentine’s Day.

Pentru minimalistul din viața ta, exprimă-ți dragostea cu Brățara tip lanț clasic cu bară în T și inimă Pandora Moments.

Adu-ți prietenia la următorul nivel chic cu Inelele strălucitoare din iadeș în formă de inimă și Inelul de din iadeș dublu cu tăiere de tip marchiză.

Arată că inima îți bate numai pentru ea cu versatilul Colier din iadeș în formă de inimă strălucitoare.

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net