Palatul Noblesse – locatia ideala pentru petrecerea de botez!

0

Pentru ca fiecare copil este in ochii parintilor un mic print sau o mica printesa, botezul la Palatul Noblesse se va dovedi o alegere inspirata. Impunatoare, eleganta si fascinanta prin fiecare detaliu arhitectural, cladirea Palatului Noblesse este locatia ideala pentru o petrecere de botez, atat cu invitati putini, cat si cu mai multi invitati.

Criterii pe baza carora parintii aleg Palatul Noblesse pentru petrecerea de botez a copilului

Desi orice aspect al unui botez este optional – de la purtarea unei rochii elegante la purtarea unei rochii clasice, de la alegerea unui tort cu motive din desene animate sau povesti pana la alegerea unui candy bar reusit, exista un aspect pe care parintii nu il pot pierde din vedere, si anume locatia.

Gasirea unei locatii cat mai aproape de biserica nu este usor de realizat, in plus, de regula, locatiile din centrul capitalei sunt foarte scumpe. Acesta nu este si cazul Palatului Noblesse, care are o locatie ultracentrala, langa Universitate, iar in apropiere se afla o biserica in care se poate desfasura ceremonia de crestinare a copilului. Mai mult, aici nu se practica preturi fabuloase.

O astfel de locatie se potriveste si imbunatateste tema aleasa de parinti. Organizatorii petrecerii de botez, fie ca este vorba de parinti, nasi sau de persoane platite pentru a face acest lucru, trebuie sa stabileasca din start lista de invitati si, in functie de numarul acestora, sa aleaga si locatia. In plus, cunoasterea numarului de invitati influenteaza mult si bugetul alocat petrecerii de botez.

Totodata, organizatorii trebuie sa ia in calcul si localitatea de unde provin invitatii. Daca acestia sunt din afara orasului, trebuie sa caute un loc cat mai cunoscut de taximetristi sau care sa poata fi gasit cu usurinta pe GPS, iar Palatul Noblesse este foarte usor de gasit si dispune de suficiente locuri de parcare pentru toti invitatii.

Din start, organizatorii botezului trebuie sa stie ca reprezentantii Palatului Noblesse le ofera un event manager responsabil de eveniment, 6 incaperi amenajate in stil clasic sau contemporan intr-o cladire complet restaurata si consolidata la cele mai inalte standarde, de o sedinta foto pentru invitati, dar si de meniuri personalizate prin serviciile de catering, de prezenta unui DJ si de aranjamente florale deosebite.

Palatul Noblesse se va dovedi locatia ideala pentru organizarea unui eveniment privat, precum o nunta, un botez sau o aniversare, precum si pentru organizarea unei petreceri corporate de succes. Cu o capacitate maxima de 100 de persoane asezate la masa si 300 de persoane pentru evenimentele tip cocktail, Palatul Noblesse isi deschide portile tuturor persoanelor interesate ca evenimentele planificate sa aiba succes.