Opal hair, cel mai nou trend în materie de colorare a părului! Vezi care sunt nuanțele-vedetă primăvara aceasta!

0

Opal hair este cel mai nou trend în materie de colorare a părului în 2019! Blondul cu nuanțe de roz, mov și gri a cucerit internetul iar tinerele care postează fotografii cu astfel de coafuri strâng mii de like-uri!

Noul trend a devenit viral pe Instagram, platforma pe care tot mai multe tinere postează poze cu părul lor colorat in aceste nuante inedite. Specialiștii în hair styling spun că această culoare se poate obține în două feluri: prin combinarea culorii portocaliu și roz metalic, sau prin vopsirea părului într-o nuanță de blond platinat iar după se folosește un nuanțator violet pentru obținerea culorii pastelate.

Tot specialistii din domeniu spun că după câteva spălări e posibil ca nuanțele mov și roz să dispară dar cu folosirea unui șampon nuanțator părul va rămâne la fel și își va păstra nuanțele de pastel.

Un astfel de look poate fi relizat cu succes doar de către hair styliști care au experiență în domeniu. Ideal ar fi să nu experimentați singure acest trend. Pentru cele mai bune rezultate, ei nu recomandă vopsitul acasă.

https://www.instagram.com/p/BpTLwMiFdZo/

https://www.instagram.com/p/Bt6UKR4H9vt/

https://www.instagram.com/p/Bt2HxKhl-WP/