Ofertă specială pentru cei care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la Paris!

0
136
Foto: flashlarevista.com

Parisul este cel mai romantic oraș din lume! Dacă în timpul anului este vizitat de milioane de oameni, de Ziua Îndrăgostiților este capitala iubirii! Tot mai multe cupluri aleg să își petreacă în Franța ziua de 14 Februarie iar acum și românii au parte de o ofertă specială. 

De Ziua Îndrăgostiţilor toate drumurile duc la Paris! Cu această ocazie o agenție le oferă turiştilor o reducere specială: la rezervarea pachetelor de minimum 3 nopţi cazare şi zbor până în 6 februarie, ei beneficiază de 10 euro discount/per noapte de cazare/rezervare*. Oferta este disponibilă pentru toate destinaţiile oferite de Wizz Tours.

“Pot afirma că Parisul este una dintre cele mai populare destinaţii din România, dovadă şi numărul mare de zboruri Wizz Air spre capitala Franţei de pe şase aeroporturi locale. Venim în întâmpinarea turiştilor cu un număr foarte mare de locuri de cazare, de la hoteluri pline de istorie din zona Champ Elysee, la cele de tip boutique de pe malul Senei, sau hosteluri cu preţuri accesibile pentru tineri sau studenţi. În ceea ce priveşte preferinţele tipurilor de cazare în Paris, 61% dintre turiştii români preferă hotelurile de trei stele, 8% pe cele de patru şi 19% le aleg pe cele de două stele. Durata medie a unei vacanţe în această destinaţie este de patru zile”, a declarat pentru adevarul.ro Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here