Oferă familiei șansa unei îngrijiri medicale de cea mai bună calitate oriunde în lume

0
Foto:/unsplash.com/photos/UEEdAcnCn-I

Ne preocupăm mai mult decât oricând de sănătatea noastră, aspect care a condus la apariția tot mai multor industrii și activități menite să ne ofere soluții pentru a rămâne sănătoși. Oamenii mănâncă mai sănătos, fac mai mult sport, au grijă de starea lor mentală, includ natura în activitățile lor, își doresc să cunoască mai mult despre lume și să călătorească, totul având ca scop crearea unei vieți armonioase care să ne permită un echilibru în agitația cotidiană.

O asigurare de sănătate oferă posibilitatea unui tratament medical la cele mai înalte standarde      

Atenția acordată unui stil de viață sănătos este completată prin decizii care au scopul de a ne pune la adăpost pe noi și pe cei din familia noastră, în cazul nefericit al apariției unei boli. O asigurare medicală privată cu acoperire internațională ne apără atât pe noi, cât și pe cei dragi, de situațiile neașteptate în care este necesară o intervenție medicală. MediHelp Internațional este cel mai important furnizor de asigurări de sănătate din Europa Centrală și de Est și pune la dispoziție clienților o rețea internațională de peste 425,000 de clinici și spitale.

Beneficiile unei astfel de asigurări sunt majore, îngrijirea medicală făcându-se cu cele mai noi tehnologii și echipamente. Acoperirea pe care o oferă o asigurare medicală este una internațională, ceea ce înseamnă că beneficiarul poliței de asigurare poate alege pentru investigații și tratament orice clinică sau spital din lume care este parte a rețelei MediHelp Internațional.

Asigurarea privată cu acoperire internațională reprezintă un instrument important pentru echilibrul familial

Sănătatea familiei este esențială pentru oricine, de aceea o asigurare de sănătate constituie o soluție foarte bună de a elimina această grijă presantă din preocupările pe termen lung. Polița de asigurare reprezintă o investiție care are scopul de a preveni un dezechilibru financiar în cadrul familiei, care poate interveni în situația unei afecțiuni de sănătate grave.

Asigurarea medicală nu este limitată la teritoriul național al beneficiarului, așadar îi conferă acestuia avantaje foarte mari în ceea ce privește accesul la servicii medicale de calitate, în contextul călătoriilor în interes de serviciu. În acest fel, persoana asigurată nu mai este nevoită să treacă prin procesele birocratice, compania de asigurări ocupându-se de plăți și de alte aspecte de organizare, pacientul având posibilitatea de a se concentra doar asupra vindecării.

Avantajele oferite de o asigurare medicală privată pot fi extinse și membrilor familiei în calitate de co-asigurați. Astfel, ei primesc aceleași drepturi și se bucură de servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Dacă un membru al familiei se îmbolnăvește, în baza asigurării private, acesta poate fi tratat oriunde în clinici sau spitale private din lume. Liniștea oferită unei familii de garanția unor servicii medicale la cele mai înalte standarde contribuie la armonia din cadrul acesteia.

Ce include o asigurare privată?

  1. Costurile pentru investigațiile periodice. O afecțiune descoperită într-o fază incipientă este mult mai ușor de tratat, de aceea asigurarea este un important element al procesului de prevenție.
  2. Costurile aferente intervențiilor chirurgicale complexe sau transplantului de organe.
  3. Costurile pentru spitalizare. Din primul moment în care considerați că aveți nevoie de o intervenție medicală, aveți acces la orice medic sau spital la nivel internațional. Sistemul de decontare directă vă permite să nu vă îngrijorați de aspectele financiare, plățile fiind făcute de către compania de asigurări.
  4. Tratament pentru cancer
  5. Posibilitatea personalizării serviciilor medicale. Asigurarea dumneavoastră poate cuprinde anumite clauze pe care le doriți pentru a vă oferi un avantaj în cazul unei eventuale internări.
  6. Costurile testelor de laborator sau ale examinărilor multidisciplinare.

Accesul la servicii medicale de calitate pentru orice persoană este o condiție necesară pentru ca o țară să fie considerată dezvoltată.

Asigurarea medicală privată definește exact acel mecanism complementar sistemului public de sănătate care oferă o alternativă celor care vor să beneficieze de aceleași drepturi și în afara granițelor statului de origine. Prin încheierea unei asigurări medicale cu acoperire internațională, vă asigurați că oferiți familiei dumneavoastră posibilitatea diagnosticării și tratării oriunde în lume, fără a vă îngrijora de alte aspecte.