Obiceiul parastasului – iată de ce ai nevoie din nou de o agenție de pompe funebre!

0

Tradițional și bine implementat în cultura noastră este ca post înmormântare să fie organizat un parastas. În termeni dogmatici, dacă ne referim și la cultul fiecăruia, există și aici o influență, în sensul în care se impune cel puțin să servim colivă și colaci. Nu vă gândiți că acestea sunt lipsite de semnificație și de anumite simboluri. Cert este că post înhumare parastasul este de  așteptat, motiv pentru care veți apela din nou la serviciile unei agenții de pompe funebre.

Când și cum organizați parastasul

Organizarea unui parastas nu este un eveniment unic. Conform dogmelor creștine acest lucru se întâmplă la 3 zile post mortem – moment ce coincide cu ziua înhumării, așadar automat va exista și masa de după ceremonia funerară. Mai apoi va fi un altul organizat la 9 zile, 40 de zile, la un an și din an în an. Fiecare etapă este una simbolic de trecere prin ceruri până la marea judecată și mai apoi până când sufletul este așezat acolo unde merită. Un alt moment de mare importanță creștină se pare că este parastasul de 7 ani. De ce al șaptelea an contează în mod deosebit? Pentru că amintește de cele 7 zile ale creației și întregește acest tablou al eforturilor omenești pe care le facem pentru cel plecat dintre noi.

Revenind deci la cele lumești, când aveți nevoie de pachete parastas Bucuresti vă puteți baza pe un ajutor de nădejde și anume o agenție de pompe funebre. De la Adysim spre exemplu puteți comanda cele necesare, fie în varianta de post sau nu. Important de subliniat pentru cei care organizează astfel de ceremonii, meniul ales se va supune regulilor perioadei. Și anume dacă este post, va fi ales meniul de post.

Mai avantajos de comandat

Din pagina oficială a acestei agenții, respectiv Servicii-funerare-nonstop.ro, sunt disponibile ofertele curente. Așadar, sunt 3 variante pentru fiecare tip de meniu și anume de post sau de dulce. Include fiecare detalii despre conținut, un meniu complet, cu deșert și fructe incluse.

Pentru unii este chiar important să țină cont implicit de ceea ce preferă poate defunctul și deci să aleagă acele pachete relevante. În orice caz, iată că acum este mai simplu pentru toată lumea. Aceste tipuri de pachete pot fi comandate, de la aceeași sursă pot fi achiziționate și colivele sau colacii necesari acestor pomeniri.

Prețurile sunt afișate pe site. Așadar fără costuri ascunse, vei ști de la bun început la ce să te aștepți. Evident, metoda este cu atât mai convenabilă cu cât vorbim de un număr mare de pachete. Cât despre colivă ce va însoți pachetele și aceasta este disponibilă în 3 variante de cantitate.

Totul la un click distanță

Așadar, pentru cei care pot oferi servicii complete, implicit cele de alimente, iată că ocazii sunt în mod repetat pentru comenzi primite. Cei interesați de pachete rapid efectuate, de prețuri corecte  de asemenea vor descoperi oferta curentă la Adysim în pagina oficială.