O vacanţă perfectă, medicamentul antistres by Z Tour!

0
46

Când vine vorba de concedii cu toţii ne dorim servicii de calitate şi consiliere onestă atunci când ne alegem o vacanţă. Împreună cu agenţia Z Tour ţi-am pregătit un mic ghid în ceea ce priveşte alegerea vacanţei perfecte.

Ztour este o agenţie bazată pe recomandările turiştilor.Profesionalismul, seriozitatea şi devotamentul faţă de turişti ne-au ajutat să devenim un brand cunoscut în domeniul turismului atât în România cât şi în străinătate.” spune directorul agenţiei, Sofian Zereik.

sofian

Dacă sunteţi în căutarea unei vacanţe trebuie să aveţi în vedere mai multe aspecte. După consiliere, asiguraţi-vă că agenţia vă oferă servicii de înaltă calitate şi care să vă protejeze în sejurul ales.

Consilierea turiştilor este foarte importantă pentru noi şi se bazează pe prezentarea avantajelor dar şi a dezavantajelor , astfel având posibilitatea de a alege ce e mai bun.Atunci când păşesti in agentie, te întâmpinăm cu zambetul pe buze şi cu un tonus optimist, de aceea atmosfera este una degajată , fiecare client fiind mai întâi prieten şi apoi potenţial cumpărător. Pe lângă consiliere, activitatea noastră se bazează şi pe protecţia turistului.

După achiziţionarea unui pachet turistic , fiecare client se poate simţi în siguranţă şi se poate relaxa pe perioada vacanţei, deorece pentru orice problemă apărută, noi ne ocupăm să o rezolvăm.

Până acum toate promisiunile făcute atât partenerilor cât şi clienţilor au fost respectate, prin urmare Z Tour a fost şi va fi întotdeauna la înălţime şi medicamentul antistres pentru clienţi.” spune Sofian Zereik, managerul agenţiei de turism Z Tour.

medicamentul antistres

Agenţia Z Tour îşi aşteaptă clienţii în această perioadă cu super oferte pentru vacanţele în toată lumea. Dacă alegeţi să vă programaţi concediul în această lună puteţi beneficia de reduceri substanţiale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here