O tânără de 24 de ani din Baia Mare aduce la Cluj un business din domeniul decorațiunilor

0

Bianca Pop are 24 de ani și aduce la Cluj afacerea părinților, pe care vrea să o transforme într-un lanț național pentru ca obiectele de calitate și decorațiunile originale să fie accesibile în cât mai multe locuri. Duminică vine rândul Clujului să găzduiască al doilea magazin Ambiance Deco, dezvoltat și condus până acum în Maramureș de familia Biancăi. Noul magazin de decorațiuni și cadouri va fi amplasat în Platinia Shopping Center.

Originară din Baia Mare, Bianca Pop e pasionată de cadouri și decorațiuni și, la fel ca mulți alți tineri, a plecat în străinătate, a lucrat acolo și a acumulat experiență în domeniul HoReCa. Și-a dorit însă mai mult: și-a dat seama că în România poate aplica tot ceea ce a învățat în Franța în materie de relații cu clienții, calitatea produselor, a serviciilor și ospitalitate. S-a întors la Baia Mare, orașul ei natal, a început să lucreze în afacerea părinților, iar acum se pregătește să o preia în totalitate.

Trecerea va fi una cu pași mici, dar siguri: Bianca Pop deschide, pentru început, la Cluj, al doilea magazin Ambiance Deco din țară, după cel din Baia Mare, prezent pe piață în 2016 și administrat de familia ei. Mai mult, își propune o extindere la nivel național.

„Antreprenoriatul este, pentru mine, o provocare, dar cred că îi voi face față. Am experiența de lucru și de adaptare la mediul din Franța, în plus îi am aproape pe părinții mei, care mă ajută enorm, de la ei învăț în mod practic, asta după ce am studiat Administrarea Afacerii la licență și master. Am pasiunea pentru ceea ce fac și dorința de a dezvolta și a duce mai departe business-ul părinților”, spune Bianca Pop, managing director Ambiance Deco.

Tânăra spune că dorința de a veni la Cluj a venit natural: „Cred că rafinamentul produselor pe care le aducem de la branduri de renume din Franța și Polonia va fi apreciat de clujeni atât pentru propriile locuințe, cât și pentru cadouri făcute celor dragi. Vă invit să ne treceți pragul și să visați alături de mine într-o lume de poveste”.

Inaugurarea magazinului Ambiance Deco de la Cluj va avea loc duminică, 1 octombrie, de la ora 15:30, în incinta Platinia Shopping Center. Participanții vor avea ocazia să se transpună în secolul XIX, în timpul La Belle Epoque, o perioadă a veseliei și a frumuseții, să se bucure de concertul de pian și vioară susținut de membrii trupei Classis și să participe la tombola cu premii organizată duminică în ziua inaugurării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.